Коментари

 1. (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up)

 2. (thumb up) (thumb up) (thumb up) :D :DСупер

 3. Относно Сигнал-аз бях в Бургас и знам какво направиха, от тогава нещо не ги уважавам.Докторе не си ли чувала какво стана?

 4. Относно Сигнал-аз бях в Бургас и знам какво направиха, от тогава нещо не ги уважавам.Докторе не си ли чувала какво стана?

 5. (coffee) (coffee) (coffee) (coffee) (coffee) (coffee) (coffee)

 6. :) (thumb up) (thumb up)

 7. На концерта публиката започна да се кача по сцената масово.Милицията започна да ги сваля.Йордан каза реплики, от които чух малко от рода на ˝...и след ударите с палки пак ще пеем за вас...˝, но след това цялата зала се разбесня и имаше доста стъпкани и ранени, почупиха му техника и залата.После за две-три години не ги пускаха никъде и чух, че и по сериозни наказания е имало.Към три хилади резбеснели се човека, вината беше негова, не на милицията.

 8. (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up)

 9. :) (thumb up) (thumb up) (thumb up)

 10. (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up)

 11. Zunta,явно сме връстници и по това време сме били върли фенове на Сигнал.Аз също бях на бургаския им концерт през далечната 1980г. в летния театър и бих искала да вметна едно уточнение-реакцията на милицията/за тези които не знаят тогава така се наричаха органите на реда/ бе предварително настроена и нахъсена за адекватната реакция в случай,че ако Сигнал започнат песни на английски език ,да вземат нужните мерки.Публиката ˝поиска˝ песни на английски език и Сигнал им ги изпяха,а резултатите ти сам

 12. ги описа по-горе.Няма вина един творец и музикант нито в това,че се е вслушал в желанието на публиката,нито в това,че се е опълчил срещу нежеланието на властите.Това е. :)

 13. Док,сорри,че започнах директно с коментар към Zunta.Мерси за хубавото припомняне на едни от най-стойностните и помнещи се бг песни на т.нар. бг естрада. :D (thumb up)

 14. Сав, и аз имах тази информация, но благодаря ти, че ти като участник уточни това. (thumb up) (thumb up) (thumb up)

 15. hexemexe {}{}{},мерси за палчетата и за спомените.Все пак не бива да черним името на една велика българска група,която дръзна в онези времена да се опълчи срещу диктата на комунистическата власт и разпоредби.Впрочем и ˝Тоника˝ имаха аналогичен проблем и времеви момент на публично ˝затъмнение˝. :)

 16. Ако знаете ,приятели и ти Док,как се кефя с чаша топъл чай + капачка ром/защото днес бургаския дъжд ме валя поне 3 пъти/ и тази прекрасна музика.Още веднъж едно огромно благодаря за музикалния фон на моите малки моменти на релакс. :D ;) (thumb up) (thumb up) (thumb up) (beer)

 17. В този ред на мисли някак си се сещам ,че в далечните години на 80-те тези постъпки на опълчване от страна на много малко вокално инструментални групи са си равностойни на героизъм и спокойно биха могли да претендират за лаврите на първичното антикомунистическо десиденство.

 18. Капачка ром? Звучи ужасно малко! :D

 19. ех,и ти Док,такава е приказката и мярката на общоприетото.В интерес на истината вече са няколко капачки или две питиета/по 50гр/ + огромна доза чай/поне литър/.Адски се намръзнах днес и зажадняла за хубава музика от последните месеци,сега се насладих и изкефих. :D ;) (thumb up)

 20. За не запееш и ти след малко? :D

 21. Па знам ли?Може и днес да ми е песнопеен ден? :D ;)

 22. :D :DДобро утро! (coffee) (coffee)

 23. За мен Твореца се беше виновен и изобщо не е десидент...нямаш представа родителите му какви са, но за този концерт и за този човек толкова.

 24. (thumb up) (thumb up)не знаех тези неща за Бургас...

 25. Zunta,защо имам усещането ,че съдиш ˝твореца˝ прекалено субективно? ;)

 26. Не, не е лично.


Добави коментар

Свързани теми