Защо българските свещеници не отглеждат цветя ?

Защо българските свещеници не отглеждат цветя ?

Защо около български църкви е грозно и тъжно ? Вярно е, че цветята са скъпи и изискват работа, но нали е важно миряните да виждат добрият пример от духовните си водачи ? Около църквите по света е красиво и спокойно . Ами ако Бог обича красивото ?...
Прочети цялата публикация

Коментари

 1. Снимките показват страшно безразличие и не са подходящи за оптимисти !

 2. (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up)

 3. онази улица ..с картините - обожавам я! Има и духовници , които гледат на работата си , като на МИСИЯ!.Въпрос на вътрешно усещане!Ето ти например , явно продаваш с ..ХЪС!И искаш имота да е перфектно съхранен , дори когато се продава , камо ли , когато е ...емблематичен! Колкото до чернокапците , ще използвам една турска дума - НЕМОКАЕТ! УВИ!

  1. Rainbow, това е въпрос на вяра и осъзнаване на отговорността . България реституира ПЪРВО всички имоти на Българската Православна Църква с ОТДЕЛЕН закон. Свещениците не осъзнаха своята отговорност като хора, които дават добър пример. Карат скъпи кола, носят скъпи часовници, коприна и скъпоценни камъни на кръста над корема и не дават добър пример на миряните. Добрият пример е да си прекопаваш градинката !!!

 4. (coffee) (thumb up) (thumb up) (thumb up)

 5. (thumb up) (thumb up) (thumb up) (coffee)

 6. Не навсякъде е така - елате в Асеновград - всички църкви и параклиси са идеално поддържани с доброволен труд и дарения, навсякъде свети от чистота, а пенсионерките вместо да гледат сериали, ходят да чистят и да поддържат храмовете.

  1. Браво ! Да са живи и здрави !

 7. (thumb up) (coffee) (beer)

 8. интересна тема с много снимки (thumb up) (thumb up) (thumb up)

 9. (thumb up) (thumb up) (thumb up)

 10. (thumb up) (thumb up) (thumb up)

 11. (thumb up) (thumb up) (thumb up)


Добави коментар