Топ 10 порнофилми с висок бюджет

На едно порно по принцип не му трябва кой знае какъв бюджет. Ние не сме претенциозни, но все пак, разликата между клипчетата на Баче Кико и Джена Джеймисън в Conquest се измерва в светлинни години. ?...
Прочети цялата публикация
Коментари

  1. Само не знам, защо "Калигула" присъства в класацията. Явно някой е чел за киното, без да го гледа:) За останалите филми, не мога да оспорвам, защото не съм ги гледал.

  2. Ами присъства, защото в него изобилства от откровено порнографски сцени. И то някои доста брутални...

  3. Присъстват, но това НЕ е порнографски филм.

  4. Да, съгласна съм, че "Калигула" не е точно порно филм, но за да са го сложили на първо място има защо :) Зависи и кой какво разбира под критерия "порно".

  5. В статията ясно пише ПОРНОФИЛМИ. Калигула не е такъв. Както й да е. Просто се опитвам да кажа, че е добре да бъдем обективни:)

  6. Съгласна съм, както с теб, така и с това, че щом хората са гласували в Askmen.com, значи мнозинството го приемат, като порно филм :) Обективното става субективно :)

  7. Ами, не е точно така. Повечето от тези хора надали са гледали филма, така че тяхното мнение даже не е субективно:) Карай, то така тръгват слуховете.После иди обяснявай, че нямаш сестра:)


Добави коментар