Ноктите говорят

Добрите диагностици могат точно да „прочетат” какво е състоянието на организма по ръцете и най-вече – по ноктите. Всичко е изписано върху тях. Хайде, сами да се опитаме да си снемем диагнозата. Ако оцветяването на ноктите е неравномерно, или
Прочети цялата публикация
Коментари

  1. Полезна статия. Но за съжаление, сякаш много малко са вече лекарите, владеещи изкуството да поставят точна диагноза по сигналите, които дава организмът! По-голямата част от тях разчитат на лабораторни и апаратурни изследвания, а без тях стават все по-безпомощни. :)

  2. Благодаря много. За съжаление на лекарите остава все по-малко време да отделят на пациента. Затрупани са от много паразитни дейности - писане на документи, отчети и най-вече страх да не сгрешат и евентуално да не бадат санкционирани. Но и пациентите трябва да бъдем по-търпеливи. Повечето от нас искат да им бъдат изписани силни медикаменти, които барзо ще подтиснат симптомите, но няма да им се реши проблема изцяло и за дълго време.

  3. Аз не съм от тези пациенти. И не ползвам медикаменти - приблизително от 1995 год. Ползвам биологичноактивни хранителни добавки и продукти на квантовата медицина; последните премахват причините за заболяванията, а не само симптомите им и също така са превантивна мярка! Също така се грижа да се чистя от токсини и да намалявам влиянието на електромагнитния смог.


Добави коментар