Коментари

 1. София. Земетресение е усетено на територията на страната в 20 часа и 19 минути, съобщиха от Министерството на извънредните ситуации. По данни на Сеизмологичния център към Геофизичен институт на БАН земетресението е с епицентър на около 400 километра в североизточна посока от София, в района на планината Вранча на територията на Румъния. Земетресението е с магнитуд около 5,3 по скалата на Рихтер и е усетено на територията на Северна и Североизточна България. Към момента няма данни за пострадали хора или нанесени материални щети. Екипи на Министерството на извънредните ситуации са в повишена готовност за извършване на неотложни аварийни и спасителни работи при необходимост.

 2. Ужасно е наистина вече целият нет пише само за това, дано няма повече трусове!

 3. Преживях първото -бях на близо до Свищов беше нещо страшно,години наред не се качвах по високо от втори етаж и вечер се боях да заспя.Дано да не се случва че съм сама с внучето а сме на петия етаж.

 4. Не се притеснявай няма да има нищо, просто не трябва да мислим повече за това!!!

 5. ужасно беше!!!!!!!!!още не мога да се успокоя!

 6. А тук се разлюля лампиона, масата се разтресе, много се уплаших. Но това от 1977 год, беше нещо ужасно, така че сега просто мина като лекия трус. :)

 7. Е дано няма повече нищо! (thumb up) :)

 8. нали в североизточна българия аз нищо не усетих явно защото съм бил навън по това време

 9. Да около 20.15 ч.в доста градове се е почувствало!

 10. лоша работа

 11. И страшничка..

 12. Нали мина вече, няма да се повтори!!!


Добави коментар