Метода Силва: ПОЛОЖИТЕЛНОТО ОТНОШЕНИЕ

Ако искате да разберете Метода Силва просто запомнете следното правило: "Променете отношението си, гледната точка, към неудобните за вас ситуации и събития."
Прочети цялата публикация
Коментари

 1. (thumb up) , за да ги подчиняват!

 2. Ще откриете колко много се изпълва живота ни с щастие когато промените отношението си към нещата и хората които ви заобикалят. Вместо да гледате нещата за които може да се оплаквате или обвинявате започнете да виждате доброто в тях.

 3. Аз съм реалистка! Не може само да се мисли за духовното в материалният свят! Все пак се съобразявам с някои неща, спрямо социума. не съм и черногледа, защото живота е прекрасен и трябва да му се наслаждаваме, родени сме на перлата на нашата Галактика и доколкото знам, само тук сме материализирани!

 4. Живота е прекрасен, визуализирайте го такъв! Позволете любовта да влезне в живота ви. :) Прекрасен ден на всички и благодаря за хубавата статия (thumb up)

 5. Говоря за фотоапрата и детето това е манипулация на съзнанието аз съм бунтар и не мога да го приема.Любовта се чувства не може да се опише а пък някакъв си метод не може да ви оправи живота.Всичко се крие във всеки отделен човек.Бъдете свободни вие избирате!

 6. Прав си ,zmiqta.Стува ми се че това е спукан балон.Когато балона срещне нещо остро се пука.И издиша!Въздух!

 7. Любовта се чувства, но не само с чувствата! Ния я виждаме и усещаме от действията на другите. Любовта в оновата си е живот за другия. Да изпитваме радост да правим другия щастлив. Ако любовта е само чувства, това е като празен балон, който при първите сериозни трудности на брака ще се спука !!! :)

 8. Юли, така е, чувствата са вътрешното ни Аз. Но чрез действята си ние ги показваме (или крием) от другите. Без тях другите няма как да ги видят. Друг е въпроса за действията без чувства. Затова не мисля, че любовта без дейстия е празен балон. Но коментарите на другите за балона мисля, че бяха в друга насока.

 9. :D :D :D ;) (thumb up)

 10. Всичко е състояние на разума!

 11. Интересно е когато има много мнения по въпроса.

 12. Любовта я има или я няма не е състояние на разума.Просто с годините се усешта и ако са те излъгали в началото ти го усешташ. Всичко друго е манипулация някъква за своя изгода.При лубовта няма разум даже вършим глупости от любов.Но такъв е жижота.

 13. Веднъж да сме на едномнение :). Е, според мен разума по някакъв начин влияе в крайна сметка в/у любовта, но принципно си прав.

 14. Всеки има различно мнение .Нека не си натрапваме мнението отнася се и за мене.Всички сме различни.На този свят трябват много здраве средно любов и малко пари.

 15. Чао до утре с уважение към всички.

 16. Аааа, не, аз съм максималист, трябва от всичко по много :) :) :). Освен от лошите неща разбира се. Просто някои са по-важни от другите ...

 17. Докато пишех предния коментар научих, че офицiално отменят концерта на Депеш на 18.05. Само някой да е посмял да ми говори за ефекта от положителното мислене :( :( :( :( :(

 18. Не се бой все някога ще ги гледаш. ;)

 19. Ами аз пък разбрах, че ще има концерт в Бг. Не мислете така, нещата се променят! ;)

 20. Силва метод - метода Силва (Методът на Силва) Представите, които съхраняваме в съзнанието си, имат видимо въздействие върху нашето здраве. Това ни разкрива Хосе Силва създателят на Метода Силва, известен днес по целия свят. Хосе Силва е създал една уникална система на ментална динамика, визуализация, която абсолютно съответства на Божествените принципи разкрити от Преп. Мун. Всъщност Обединителния принцип дава много дълбоко принципно обяснение на тези процеси.

 21. :) Умът ни, може да ни разболее, а също може и да ни излекува. Положителните представи пораждат желателни последици, отрицателните - отрицателни последици. :)

 22. Как работи Методът Силва според Принципа :) http://duhovnia-sviat.blogspot.com/2010/03/blog-post_5630.html Умът ни, може да ни разболее, а също може и да ни излекува понеже духовната ни душа и физическата (мозъкът) са в постоянна връзка. Когато се успокоим (влезнем в т.н. ˝алфа ниво˝) ние спираме дейността на мозъка и поставяме духовната си душа в позицията на субект. Само в това състояние ˝Положителните представи˝ пораждат желателни последици.

 23. От грехопадението той е захлупен и доминиран от физическото, животинското в нас (физическата ни душа). Когато мозъкът ни е прекалено активен (физическата душа е субект) и поради това огромния духовен потенциал който притежаваме е блокиран. Мозъкът върви срещу всичко което си помислим - понеже веднага започва да се притеснява. Духът ни, обратното, никога не се притеснява, никога не е убъркан, в безверие, в безпътица. Духът ни винаги знае отговора. Духът ни винаги е във връзка с Бог.

 24. метода Силва (Методът на Силва) ТЕХНИКА НА МЕДИТАЦИЯ: Методът Силва - Разяснение на Принципа http://istinski.blogspot.com/2010/03/blog-post_21.html (thumb up)


Добави коментар