Мълчим ли, когато 12-13 годишни се опипват по градинките

Аз те питам... Скоро, влизайки в училище в Княжево, около 18ч. пред мен едно момиче на 12г. и две момчета на 12г. започнаха да разиграват следната сценка - момичето беше по средата, а момчетата, заклещили я плътно от двете й страни започнаха да се
Прочети цялата публикация

Коментари

 1. Смени динята, а? :D От толкоз сексуални "призиви" по улиците, чак ти се отщява от същия. Не е чудно тогава колко много хора търсят нещо различно, отдавайки се на перверзии. То става безинтересно "класическото" и се търси нещо ново и вълнуващо. Не че не лъха на пуританизъм, но има истина! :)

 2. Да права си, че за това смених динята :D . Нищо ново и интересно няма в тея реклами. Има само простотия, която залива хората по сред бял ден. Без да преовеличавам, това формира мисленето на цялото общество. В ирландия в метрото или по улиците има поговорки и различни пожелания.

 3. Как пък се случи 5 поредни статии все с голотии... Погледни в Свежо, а не само по улиците...Сексът "продава", ти си скучен и не си "вървежен". Приеми най-накрая този факт! (beer)

 4. Нямам нужда да продавам тук. Обикновенно, ако изразходвам времето си тук, го правя, за неща, които си струват. Печеля пари давайки труд. Нямам интерес да печеля известност продавайки ценности. Хората сме създадени, за да има смисъл от нещата, които правим... не за да сме вървежни за 10мин. "Ама много хубаво говори това момче бйе! златни уста баба!" :D Иначе си права.

 5. И да ги продаваш, твоите никой не иска да ги купи :D Смеем се ние, ама не ща даже да си представя някой ден дъщеря ми гола на някой билборд или нещо подобно...

 6. Играят си на чалга певица и "бизнесмен". (thumb up) :)

 7. наистина неприятна гледка, но те сега са толкова нагли, че ако им се направи забележка, са способни дори да набият човек! Насилието при тях е доста разпостранено!

 8. Децата ни правят това което виждат в обществото да се прави!Майка и баща се скъсват от работа а децата си получават незаслуженото улично образование! :(

 9. Много е прав авторът. Обаче пък и ние не сме хората, които трябва да казват на чуждите деца какво да правят - това е задача на родителите. Беше времето на комунизма, когато всеки можеше да се скара и дори да натупа всяко дете, и това да се смята за нормално. Но иначе статията е много правилна.

 10. Аз също съм против някой да се кара и натупва мойте деца. По-скоро става въпрос за това, че имаме избор какво да гледаме по улиците. Повечето от тея билбордове, плакати и тв-реклами ги има, защото още не сме си казали "официалната дума" с жалба в Комисията за защита на потребителите. Има "Закон за защита на потребителите", в който - Чл. 39. "Непочтена е всяка реклама, която:....ал.5 може да причини морални или умствени смущения у деца". С приятели имаме разговори с рекламните агенции - "Метрореклама", "Метромедия" и доста други, които отговарят за рекламите по улиците. Някои са готови да ни съдействат за премахване на перверзните реклами. А при тези, които не поискат, ще се обърнем към Комисията за защ. на потребителите. Първо на нея това й е работата, второ - от нашите данъци се оформят техните заплати. Та имаме някакво основание :) ;)

 11. Иначе съм изцяло за това, че възпитанието е приоритет на родителя. И вярвам една от грижите на родителите е да се борят срещу неадекватни общесвени влияния, които пречат на самото семейно възпитание. В крайна сметка обществото е съставено от семейства, а не е някаква отделна структура, която действа независимо от самите семейства. По скоро преди 1990г. за "обществено мнение" се е смятало мнението на БКП. Слава на Бога, сега имаме правото сами да формираме общественото мнение. :)

 12. (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up) (thumb up)

 13. Време е за действия! и понеже виждам, че си запознат с това, какво можем да направим като граждани - дай повече информация и да запретваме ръкави!!! (thumb up)

 14. Да се слагат етикети на дисковете с чалга певици–Забранено за лица под 20 години!Както за порнофилмите с екстремен секс! ;) (thumb up)В кръга на шегата разбира се! :)Но иначе и с телевизията същтата работа!А дечицата са огледалото на обществото!От невинни душички, в малка възраст, обществото ги превръща в зомбирани утрепки! :(

 15. другата седмица ще напишем писмо до Комисията за ЗП. Ще го напишем от името на няколко човека и организации, където членувам аз или мои приятели. Целта на писмото ще бъде да се запознаем с ръководството на Комисията и да изразим желание за съвместна работа. Ако искате да работим заедно може да ми пишете на имела в блога ми, тук не мога да го напиша на латиница. По нататък може да изпращаме е-мейли, писма, ще подписваме общи жалби или подписки, можем да правим срещи и всякакви други начини за въздействие. Така, че който се интересува ще се радвам. Няма да го правим с нерви или прибързани действия. Ще ви държа в течение.

 16. (thumb up)чакам с интерес!!!


Добави коментар

Свързани теми