Светодиодно осветление от България

19
Добави коментар

Идват коледните празници и навсякъде коледните украси привличат окото. Навсякъде светещи гирлянди, фигури и надписи радват или дразнят очите.

Празниците отминават и украсите се прибират до следващата година. Част от тях са изработени със светодиоди и едно от първите приложения на светодиодното осветление е в декоративното осветление.

Милиони обекти в цял свят са осветени със светодиодно осветление, което работи целогодишно. На снимката можете да видите един от най-впечатляващите обекти в света.

Това е фонтанът Лунна дъга на моста Банпо в Сеул, Южна корея. Гледката е невероятна и привлича милиони туристи от цял свят. Мостът Банпо е построен над друг мост, който е с пешеходни и велосипедни алеи и е почти на нивото на реката. При покачване на водите на реката, долния мост е проектиран, да се потапя, но по-интересното решение и изпълнение са не двата моста, а фонтана.

Фонтанът е с по 38 помпи и 380 дюзи от всяка страна, които могат да изхвърлят 190 това вода в минута. Осветлението се осигурява от светодиодни осветители с 10 000 LED. Те са монтирани в близост дюзите изхвърлящи водата и условията за работата им са жестоки. Освен светодиодите няма друг източник на светлина, който да издържи при тези условия.

Вижте и клипа:

Нашата фирма няма подобни обекти, но имаме добри решения в проектиране и изпълнение на декоративно осветление. Ще се опитаме да ви представим някои от тях в следващите публикации тук.

*Ако публикацията ви хареса, не се колебайте, да я споделите. За въпроси и поръчки ни пишете от страницата ЗА КОНТАКТ.