Арганово масло за коса REF 550 | Съвети за красива коса, прически, ревюта на козметични продукти.

2
Добави коментар
simse
simse

Ценено заради хранителните си, козметични и лечебни свойства, аргановото масло е масло, произведено от ядките на аргановото дърво, характерно за Мароко. Египтяните били сред първите, открили ползата от употребата на арганово масло през 13-ти век.

Изключително добре приспособяващ се към тежките климатични условия в югозападно Мароко, видът Argania сега е застрашен и защитен заради голямото търсене на маслото, произвеждано от него.

За какво става дума?

Аргановото масло е много рядко заради малките и много специфични зони, в които расте, но е обичано в цял свят заради свойствата му да прави косата здрава и силна.

Можете да си представите радостта ни когато получихме аргановото масло REF 550!

REF са подобрили свойствата на аргановото масло и са го бутилирали, за да създадат арганово масло 550, което обещава да направи чудеса за заплетената, суха и трудна за контролиране коса.

Опитайте го … и ще го заобичате!

Аргановото масло наистина е много полезно за вашата коса. То не просто я хидратира, а прави това по естествен начин. Твърди се, че то прониква в косъма и увеличава еластичността и явно наистина действа добре, защото ни накара да усещаме косите си прекрасни.

Като подхранва и подсилва, то прави косата красива, здрава и блестяща. Сигурни сме, че при редовна употреба, почитателите на аргановото масло ще останат доволни от арганово масло REF 550.

Разпространявана от професионални фризьори REF е серия продукти за косата, които са подходящи както за професионалисти, така и за всички останали потребители и ние горещо ви ги препоръчваме.

Така че опитайте и ни кажете какво мислите! Ако искате и да споделите всякакви съвети за по-здрава, по-силна и по-блестяща коса, ще се радваме да го направите.