Последното It’s A Swing Thing with The Zoot’s Suspenders“ в клуб Twins за тази година

1
Добави коментар
ARTualno
ARTualno

Хора, на банално-фаталния 21 декември Ви каним на ПОСЛЕДНОТО парти от поредицата под надслов „It’s A Swing Thing with The Zoot’s Suspenders“ в клуб Twins.  Именно там, заедно с Вас написахме почти едногодишната история на едни от най-яките алтернативни суинг партита в София. Старахме се много, за да бъдем максимално верни към всички фенове на стила и такива ще останем. И не, не спираме да правим партита – в същият дух ще има нещо ново, но за това ще говорим по-натам. Сега „две думи“ и за самото събитие:

В навечерието когато другите чакат апокалипсис при нас ще се празнува – ПРИ ТОВА МНОГО! Все пак идва Коледа! Настроили сме се тематично (суинго-коледно), като възнамеряваме да предадем това си настроение и на вас. Ще пием, ще пеем и ще се забавляваме като за последно! Затова си вземете всичкото „сунго-коледно“ парти настроение, „старите“ дрехи от гардероба и се подгответе да Ви скъсаме тирантите от танци, така както само ние си знаем! 

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ И „VIVE LE SWING“!!!!

Дъ Криертърите: http://www.facebook.com/TheZootsSuspenders  Дъ Мястото: http://www.facebook.com/twinsclub Дъ Събитието: http://www.facebook.com/events/436068006448213/437618579626489

ПП: очаквайте още много страхотни емоции и торбалански изпълнения от нас (стига да не вземе наистина да свърши светът) 

Клуб Twins (НДК Запад, втори етаж) Петък (21 декември 2012) Старт: 22 ч. Вход: free