Хранителни добавки » Optimum Nutrition » Витамини и минерали » OPTI-MEN EU

5
Добави коментар
HELPA
HELPA

Прием на OPTI-MEN EU.Съдържание, начин на прием и дозировка на Optimum Nutrition OPTI-MEN EU

Амино група:
Съдържа 8 ключови аминокиселини в свободна форма (включително Аргинин, Глутамин и аминокиселини с разклонена верига), градивният елемент на чистата мускулна маса.
Екзотик група:
Съдържа 8 екзотични билки повишаващи потентноста.
Фито група:
Съдържа над 20 плодови и зеленчукови концентрата, богати на антиоксиданти.
Ензимна група:
Съдържа 4 специфични ензима за по-добро усвояване на храната.
Витаминна група:
Съдържа 25 витамини и минерали, като е наблегнато на витамините от група B.
Постиган ефект : Оптимално възстановяване след тежки тренировки, заболявания и стрес. Ясно изразен имуностимулиращ ефект.
Начин на употреба : Една таблетка три пъти дневно – със закуска, обяд и вечеря.
 
 
Витамините Opti-Men комбинират хранителните качества на витамините и есенциалните минерали, пълна гама есенциални аминокиселини, специализирани растителни екстракти и 4 вида ензими. Мултивитамините и минералите са най-важният продукт за всеки сериозно занимаващ се със спорт индивид. За да работи организмът на пълния си потенциал, са му нужни редица хранителни вещества и микроелементи. Недостигът на само един витамин или минерал причинява объркване в метаболизма, което води до намаляване на работоспособността и ефективността на организма. Ежедневната консумация на висококачествен мултивитаминен комплекс осигурява нужните вещества за протичането на хиляди метаболни реакции в човешкото тяло. Много хора подценяват мултивитамините и минералите, защото не качват мускулна маса или не увеличават драстично работата на организма си. Това е много погрешно! Всеки един витамин и минерал отговаря за хиляди биохимични реакции, включително и за производството на хормони. Продуктът Opti-Men е специално формулиран, за да предостави всички есенциални съставки за оптимална работа на организма. Съдържа специализирани компоненти, специално добавени за мъже.

Optimum NutritionOPTI-MEN EU цена

Разфасовка: 180 таблетки

В наличност

54.40 лв.68.00 лв.
Купи от Fhl.bg

Начин на прием и дневна доза на OPTI-MEN EU

Дневните дози и начин на Прием на OPTI-MEN EU Optimum Nutrition са описани по-горе в информацията за продукта.Но те могат да бъдат строго индивидуални, и да зависят от множество фактори като:

възраст
пол
лично тегло
тренировъчен стаж и цели
заболявания

За да бъде максимално ефективен продукт OPTI-MEN EU Optimum Nutrition, може да направите безплатна консултация, за хранителна добавка OPTI-MEN EU, с консултантите на Fhl.bg

4 (1)

Сподели своя опит ,използвал ли си OPTI-MEN EU,ефективен ли е OPTI-MEN EU? Вашите мнения и отзиви за OPTI-MEN EU Витамини и минерали,са важни за нас!