Хранителни добавки » Optimum Nutrition » Аминокиселини » BCAA » Optimum bcaa 1000 – 400 капсули

6
Добави коментар
HELPA
HELPA

Прием на Optimum bcaa 1000 – 400 капсули.Съдържание, начин на прием и дозировка на Optimum Nutrition Optimum bcaa 1000 – 400 капсули

Научни изследвания показват, че ВСАА могат да стимулират протеинов синтез дори и в отсъствието на тренировки. ВСАА играят ролята на азотен донор под формата на L-Аланин, който също се превръща в глюкоза, когато гликогеновите запаси са изчерпани. Така че не е нужно да взимате огромни количества въглехидрати, за да запазите гликогена в тялото си.
 
Прочети още :
Фитнес и Здраве
Може би най-интересното свойство на ВСАА е способността им да спомагат за горенето на мазнини. Когато организма усети наличието им в кръвния поток по време на упражнения, което е знак за интензивен мускулен разпад, то автоматично подава сигнал към съответните механизми да започнат да използват мазнините като гориво вместо ценния протеин, намиращ се в мускулите.Силата на този механизъм може да бъде увеличена като се ограничи въглехидратния прием 2 часа преди тренировка.Предназначение : Продукт който мже да бъде от изключителна полза на всички трениращи.Научни изследвания показват че BCAA могат да стимулират протеинов синтез дори и в отсъствието на тренировки . BCAA играят ролята на азотен донор под формата на Л-Аланин,койито също се првръща в глюказа когато гликогеновите запаси са изчерпани.Така че не е нужно да взимате огромни количества въглехидрати за да запазите гликогена в тялото си.Може би наи-интересното свойство на BCAA е способността им да спомагат горенето на мазнини.Когато организма усети наличието им в кръвния поток по време на упражнения,което е знак за интензивен мускулен разпад ,то автоматично подава сигнал към съответните механизми да започнат да използват мазнините като гориво вместо ценния протеин,намиращ се в мускулите.Силата на този механизъм може да бъде ужеличена като се ограничи въглехидратния прием 2 часа преди тренировкаСъдържа силна порция от Аминокиселини в Разклонена верига (Левцин,Изолевцин и Валин)Постиган ефект : Подобрява азотната задръжка и усилва доизграждането и възстановяването на мускулите. Спомага за покачването на мускулна маса и горенето на мазнини.

Optimum NutritionOptimum bcaa 1000 – 400 капсули цена

Разфасовка: 400 капсули

В наличност

75.20 лв.94.00 лв.
Купи от Fhl.bg

Начин на прием и дневна доза на Optimum bcaa 1000 – 400 капсули

Дневните дози и начин на Прием на Optimum bcaa 1000 – 400 капсули Optimum Nutrition са описани по-горе в информацията за продукта.Но те могат да бъдат строго индивидуални, и да зависят от множество фактори като:

възраст
пол
лично тегло
тренировъчен стаж и цели
заболявания

За да бъде максимално ефективен продукт Optimum bcaa 1000 – 400 капсули Optimum Nutrition, може да направите безплатна консултация, за хранителна добавка Optimum bcaa 1000 – 400 капсули, с консултантите на Fhl.bg

4 (1)

Сподели своя опит ,използвал ли си Optimum bcaa 1000 – 400 капсули,ефективен ли е Optimum bcaa 1000 – 400 капсули? Вашите мнения и отзиви за Optimum bcaa 1000 – 400 капсули BCAA,са важни за нас!