ХОРОСКОП ЗА 2014 ГОДИНА – АСТРОЛОГИЯ – Статии

6
Добави коментар
mikael
mikael

ХОРОСКОП ЗА 2015 ГОДИНА http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=3352 КИТАЙСКИ ХОРОСКОП ЗА 2015 ГОДИНА http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=3353

Овен

2014 година ще бъде година на предизвикателствата. Овни, ще бъдете доста активни във всички сфери и ще се справяте с трудностите без проблем. Понякога ще ви изглежда, че всички заговорничат срещу вас, но само с една добра дума към вас ще забравите всичко и ще бъдете отново в добри отношения. В професионалната сфера, заедно с кръг от колеги ще можете да се възползвате от възможността за повишение или бонус. През тази година като цяло ще бъдете по-спокойни. Ще правите всичко с усърдие и честност. Уверете се, че сте научили тънкостите на преговорите и че може да се справите с дребните пречки, или в противен случай ще имате проблеми. Предстоят промени в дома ви към добро. През 2014 година ще се разбирате с останалите членове от семейството без проблеми. Очаквайте финансова стабилност. Здравето ви ще е добро и ще възстановявате енергията си бързо. Постарайте се да не се натоварвате допълнително.

Телец

През 2014 година хубавите неща ще стават бавно, Телци. Можете да се насладите на още една добра година, но трябва да промените някои неща. Ще се чувствате стабилни. От време на време ще се наложи да се отделите от нещата, които обичате и навиците си. Не се притеснявайте, семейството ви ще бъде до вас и ще ви подкрепя, дори когато стане напрегнато в професионалната сфера. През тази година трябва да бъдете по-пестеливи и да контролирате разходите си. По този начин винаги ще имате спестени пари, когато наистина се наложи. Няма да имате сериозни проблеми със здравето си. Някои от вас ще се отдадат на туризъм, други- на забавления. Без значение какво предпочитате да правите, 2014 година ще бъде изпълнена с положителни емоции. Ще бъде полезно да научите нещо ново, тъй като това ще ви донесе успех в дългосрочен план, дори и доста добра сума пари.

Близнаци

Имали сте колебания през последните няколко години относно някои проекти. През 2014 година трябва да покажете постоянство, независимо дали става въпрос за лични или професионални дела, тъй като ще съберете всички погледи в очакване. Трябва да се възползвате от предоставените възможности и да покажете знания и умения. Като цяло годината ще бъде добра във финансовата сфера, но може да се наложи да се справяте с някои неприятни въпроси. Но това не трябва да разваля доброто ви настроение, защото накрая отново ще получите пари. През 2014 година ще бъдете щедри и ще получите подкрепата на обкръжението си във всяко едно отношение. Ще имате възможност да обновите дома си или да се преместите в нов. Забавлявайте се и разпускайте повече през тази година. Здравето ви ще бъде добро. Опитайте се да разширите образованието си.

Рак

2014 година може да бъде годината на Рака, но за да се случи това, трябва да поемате рискове. Възможно е да се сблъскате със суета и бъркотия в дома ви, а понякога може да имате доста посещения, които няма да ви бъдат особено приятни и ще ви изнервят. Хората около вас ще очакват да бъдете в защитна позиция, дори когато това не се налага. Ежедневието ви ще бъде доста оживено и забързано през цялата година и постоянно ще се случва нещо, както в професионален, така и в личен план. Определено няма да скучаете. Ще бъде добре за вас да пътувате повече, тъй като това ще ви помогне в бизнес партньорството и професионалните цели. Ще успявате да съчетавате работата с удоволствието доста успешно. Поддържайте връзка с близките си възможно най-често. Здравето ви ще бъде отлично. Препоръчително е да обсъждате въпросите, свързани с пари заедно с половинката си. Заедно ще бъдете по-силни!

Лъв

Понякога трябва да си затваряте очите за някои неща, дори и това да е трудно. През 2014 година ще се нуждаете от малко почивка. Трябва да обърнете повече внимание на семейството и дома си, а може би дори и на миналото. Може да се наложи да потърсите съвет от терапевт за това. Няма причина да се страхувате или тревожите- 2014 година ще бъде годината на Лъва. Доброто ще бъде на ваша страна и нищо няма да може да ви попречи. Въпреки че, ще имате много работа през първата половина на годината, ще липсват нови предизвикателства. Но скоро ще дойдат и те, не са изключени и конфликти с колегите ви. Препоръчително е да не сключвате непрозрачни сделки, тъй като по-късно може да има неприятни изненади. Здравето ви ще остане стабилно.

Дева

През 2014 година ще се отдадете на любимото ви занимание. Ще преосмисляте нещата и ще ги анализирате. Когато ви правят предложения ще се съгласявате и ще доставяте удоволствие на хората около вас с точността си. Също така ще бъдете доста дипломатични и ще довършвате нещата, с които се захванете до край. През тази година ще имате възможност да докажете, че можете да се справите с няколко неща едновременно. Здравето ви ще бъде в добро състояние. Ще бъде важно за вас да се забавлявате и да изглеждате добре. През този период няма да бъдете наясно какво прави половинката ви. Но бъдете търпеливи- в крайна сметка всичко ще излезе наяве. Препоръчително е да не правите нови инвестиции, тъй като може да бъдете измамени. Въпреки че, имате доверие, ще е добре да контролирате нещата. Често ви липсва време за спорт, но се опитайте да поддържате форма чрез почистване на дома или пазаруване.

Везни

През 2014 година със сигурност няма да ви е скучно, Везни. Постоянно ще се занимавате с нещо ново. Може да бъдете спонтанни и ще показвате инициатива. Възможно е понякога да нямате стимул, но няма да изпускате от поглед нещата, а по-късно ще бъдете развълнувани за резултатите. Финансите ви ще бъдат доста стабилни през тази година, така че може да си позволите лукс от време на време. На преден план ще бъде въпрос около ваш имот. Възможно е да си купите къща или да обновите дома си. Ще получите подкрепата на близките си, ако решите да правите преустройство или ремонт. В сферата на любовта, заедно с половинката си ще решите, че е най-добре да си поемете глътка свеж въздух в отношенията ви. Годината ще бъде добра за напредване в кариерата ви и резултатите няма да закъснеят, ще получите и доста добро възнаграждение. Плуване, медитация и уелнес ще бъдат добре за здравето ви.

Скорпион

Без значение с какво се занимавате вие винаги показвате последователност и постоянство, Скорпиони, и през 2014 година това ще бъде една от най-лесните задачи. Ще бъдете доволни, тъй като ще може да си сътрудничите с колегите ви без натиск и конфликти. Разбира се, това няма да трае вечно, и дори и да е само за тази година- просто се насладете! Винаги има някой интригант и това може да бъде дори и колега. Но вие не трябва да се делите от другите, за да бъдете на спокойствие, защото това няма да стане. В сферата на любовта всичко ще върви гладко през тази година. Ще успеете да заздравите връзката си. Ако половинката ви е малко болна, вие сте винаги готови да помогнете с каквото можете. Планирайте добре разходите си за почивка или образование, не харчете излишни пари. Ще бъде добре за здравето ви да намалите напрежението и стреса.

Стрелец

2014 година ще е една от най-добрите във финансовата сфера, Стрелци! Спокойно може да разчитате на спестяванията си, тъй като ще имате нови допълнителни източници на доходи. Инвестициите, обаче, могат да се окажат неуспешни, затова трябва внимателно да прецените дали да рискувате доброто си финансово положение. Може би и ще завладеете ново поле на действие, което ще бъде просто за развлечение. Ваш партнъор ще се посвети на плановете и проектите ви и ще ви подкрепя. Въпреки че, интуицията ви ще бъде много силна през този период, някои планове ще бъдат все още неосъществими. Препоръчително е да пазите и обърнете малко внимание на гласа си. Понякога трябва да приемате всякакви съвети от обкръжението ви и да смените посоката на движение, тъй като има малък риск от инциденти, ако станете неспокойни.

Козирог

През 2014 година, ще бъдете в близки отношения с почти всички около вас. Те ще оценят вашият опит и дисциплина и наистина ще се нуждаят от вас. Поведението на другите не трябва да бъде причина да си разваляте настроението. Възможно е някой ваш роднина или съсед да се разболее и ще трябва да окажете морална подкрепа. През тази година домът ви постоянно ще е пълен с хора, едни ще идват, други ще си отиват и вие няма да можете да усетите вътрешно спокойствие. По-добре е просто да се забавлявате и да се наслаждавате на шума и суетата. В професионалната сфера ще трябва да уреждате важни въпроси с партньорите ви. През тази година са възможни проблеми във финансовата сфера и ще трябва да ограничите разходите си. Дисциплината и спокойствието ще спомагат за вашето добро здраве през този период.

Водолей

2014 година ще бъде вълнуваща за вас, Водолеи! Възможни са неочаквани обрати. Но също така ще има достатъчно интересни ситуации и няма да липсват емоции. При всички случаи, обаче, ще можете да разчитате на приятелите си, които ще ви подкрепят. През тази година ще имате доста добри идеи, но ще трябва да обещаете да ги изпълните в срок, в противен случай ще ви очакват изпитания в професионалната сфера. Относно финансовите въпроси се доверете на компетентни и сериозни хора. Необходимо е да си поставите ясни цели и да ги следвате. Въпреки всички ангажименти, които ще имате през тази година, не пренебрегвайте половинката си. Препоръчително е да отделите повече време за семейството си, това ще ви помогне да се справите по-лесно със стреса на работното място. Ще бъде добре за здравето ви ако спазвате диета и спортувате.

Риби

През 2014 година, ще успеете да постигнете отлични резултати в професионалната сфера и ще имате възможност да се развивате, Риби. Някои от вас може да имат чувството, че са били на едно и също положение през цялата година. Но това не е така. В сферата на любовта през този период няма да се наложи да страдате и ще успеете да превъзмогнете миналото със собствени сили. Това ще ви накара да се чувствате по-уверени. През 2014 година ще получите подкрепата на близки и приятели. Звучи ви прекалено хубаво? Е, ще имате малко затруднения с финансите и ще търсите начини да спечелите допълнителни доходи. Възможни са спорове с половинката ви, но това със сигурност не е решението. Ще бъде добре за здравето ви ако започнете да се занимавате с йога или тай-чи, освен това ще се забавлявате много в групата.

„АСТРОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ПО ФЕНОМЕНОЛОГИЯ-МИКАЕЛ „ЕООД