Модни зимни палта 2012/2013

35
Добави коментар
pe4enia69
pe4enia69

Новата зимна колекция 2012-2013

Безспорен факт е, че студените месеци не са толкова благоприятни за разгръщане не модните предпочитания, колкото топлите. Но това далеч не означава, че не предоставят възможност за демонстриране на индивидуалност при избора на облеклата. Най-лесният и ефективен начин за това е чрез задължителната връхна дреха. И през наближаващата зима, както и през миналата, първенството в тази категория ще държат палтата. За щастие тенденциите при тях са изключително разнообразни – както по отношение на моделите, така и на материите, дължините и цветовете. Ето за какво по-конкретно става дума:

Модни палта с пелерини

Миналата зима те бяха страхотен хит и през тази ще останат такъв. Изключително елегантни и женствени, пелерините могат да се намерят в какви ли не варианти и да се съчетават както с официално, така и с по-небрежно облекло. Не забравяйте обаче, че задължително се носят с по-тесни панталони или поли, за да има баланс в тоалета.

Модни палта във военен стил

Нямаше как този стил да превземе само панталоните, роклите, полите, саката и ботушите. Съвсем закономерно беше да завладее и палтата. Противно на очакванията обаче, моделите, които спадат към категорията милитъри стил, не са само в кафяво, черно и каки, а се предлагат в разнообразни цветове. Едно от най-големите предимства на палтата, вдъхновени от военните униформи, е, че са много удобни и елегантни. Специфичните им особености са изчистените кройки, двуредното закопчаване и пагоните, но при много модели строгото излъчване е разчупено с помощта на интересни колани, яки, джобове и маншета. Палтата в милитъри  стил могат да се носят с разнообразни облекла, но комбинациите с женствени прави поли и с тесни джинси са особено приятни.

Много широки модни палта

През мразовитите месеци те ще са страхотен хит във всякакви разновидности. Ако е подбрано както трябва, много широкото палто със сигурност ще ви спечели доста възхитени погледи. Най-важното правило тук е, че обемът трябва да бъде постигнат не чрез размер, който не ви е по мярка, а чрез самата кройка. Тя може да е трапецовидна, асиметрична, дори сферична, Не бива да забравяте също, че широките палта задължително се носят с тесни поли, панталони, рокли и джинси.

Кожени модни палта

Също като миналата година кожата е еднакво актуална при палтата както в гладък вариант, така и с косъм. При много модели тя служи само за детайл – яка, маншет, джобове, колан или нещо друго. Този вариант е особено подходящ за жените, които не могат да си представят да носят палто, ушито изцяло от кожа.

Карирани модни палта

Карето може да се види върху всякакви палта и във всякакви големини и цветове. Моделите, решени в него, почти без изключение са много елегантни и придават винтидж излъчване. Неслучайно открай време са любими на модните икони по света.

Дължините на модните палта

Интересни модни палта

Най-голям хит през наближаващата зима ще са палтата, стигащи до коляното и до средата на прасеца. Не позволявайте обаче на този факт да ви ограничава в избора ви. Можете спокойно да носите и палто до глезените, но имайте предвид, че то не е особено практично. Ако пък имате стройна фигура, моделите, стигащи до началото или до средата на бедрата, биха били идеален избор за вас.

Цветовете и принтовете на модните палта

Черното, кафявото и бежовото никога не излизат от мода по отношение на палтата и този сезон не прави изключение. Но ако искате нещо различно, заложете без притеснение на модел в червено синьо, лилаво, зелено или убито оранжево. Палто в някой от тези цветове гарантирано ще ви превърне в център на вниманието, а и ще повдигне настроението ви. Същото важи за моделите с принтове. На първо място по популярност ще са животинските, следвани плътно от геометричните. Ако бюджетът ви позволява да се снабдите и с палто, което да пазите само за вечерни и официални събития, не се колебайте да изберете модел с декорации – мъниста, перли, камъни, пайети или апликации.

социални мрежи