Hit/Shit: Азис – Нещо мръсно

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Кажи честно!?

Харесай страницата ни във Facebook

След като в началото на декември Азис изненада почитателите на поп-фолка с песен, посветена на „най-красивия празник“ и сътворена от него (не е сигурно, б.а.), от официалната си страница във Facebook той подари рап/r’n’b парчето „Нещо мръсно“.

Тук отново текстът е творение на костинбродския белетрист. И докато дни по-рано той пееше, че вярва в Коледа и чудеса, на самият празник в главата му са к**ове и м****и. Странна трансформация.

Е! Странна за мен, но не и за Азис. Той днес може да е Васил, утре Василка, а в другиден Азия, която е най-красивата жена. И докато преди години поп-фолкът беше нежелания жанр музика в страната, недомислиците му вървяха, днес, като че ли никой не е склонен вече да обръща внимание на Азис.

Ако ще да си забоде пера не в г**а, а по цялото тяло. Факт е че има по-големи и по-способни изпълнители от него в момента. И доказателство за това е, че песните му вече не са харесвани и не са тотални хитове.

Последната му песен „За мен си само секс“, въпреки участието на Николета Лозанова в клипа, не е нищо особено и едва влезе при първите 10 в музикалните класации.

Предполагам, че творческото му его е било предизвикано от успеха на „Аз съм 6″, но при всички положения „Нещо мръсно“ е на светлинни години от него. Да не говорим за изпяването в „Коледа“ и „Нещо мръсно“ – покъртително.

Очаквам около Нова година да запише авторска оперна песен.

SHIT!

Мистър В.

Гласувай ТУК за любимата си поп-фолк песен!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It