ВиК услуги София на Достъпни Цени | 151 БГ ЕООД

1
Добави коментар
vik151
vik151

Изправността на ВиК инсталацията е нещо доста важно за всяко семейство и за всеки бизнес. В ежедневието си всички ние използваме водопроводната инсталация за най-различни необходимости – за питейна вода, за пране, за измиване на мръсни прибори и т.н. Въпреки че е сложна система, тя трябва да бъде монтирана и поддържана правилно, така че да избегнете случаите на запушвания и скрити течове и да я използвате безпроблемно.

Ние добре знаем, че намирането на квалифициран водопроводчик е процес, който в България е доста по-труден в сравнение с други страни, понякога дори невъзможен. Именно затова с гордост можем да заявим, че всеки клиент, който е използвал нашите услуги е оставал доволен и с течение на времето си имаме изградени постоянни клиенти, които разчитат на нас при извънредни ситуации и планирани ремонти.

Изпълняваме следните услуги в тази област

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

ВиК ремонти – В много отношения този тип услуги са по-лесни и по-бързи в сравнение с изграждането или подмяната на ВиК щрангове. Но това никак не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран водопроводчик или човек, който се представя за такъв.

Смяна на щрангове – Периодичната подмяна и смяна на вертикалните или хоризонталните тръби и щрангове предпазва от загуба на вода, което само по себе си Ви намалява: месечните разходи за водоснабдяване, трудно откриваемите течове и проблемите с Вашите съседи.

Изграждане на ВиК инсталации – В много отношения този тип услуга е по-лесна и по-бърза в сравнение с частичното ремонтиране на ВиК щрангове. Но това не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран техник или човек, който се представя за такъв.

ВиК обзавеждане – Изпълняваме монтаж и демонтаж на различни видове санитарна керамика, принадлежности и аксесоари за баня и кухня от спирателни кранове, водомери, бойлери, перални машини, тоалетни чинии до аксесоари за баня.