Под зарята на Долче и Габана » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Какъв по-добър старт за Новата 2013 година от стилна визия, белязана от разпознаваемия почерк на Доменико Долче и Стефано Габана. Италианското модно дуо създаде страхотна колекция, вдъхновена от празничната нощ.

Рекламната кампания създава усещане за блясък и разкош. Моделите позират на фона на венецианските канали, окъпани от впечатляваща огнена заря. Линията включва разкошни предложения, както за дамите, така и за силния пол.

Женските тоалети звучат ултра стилно и чувствено. Виждаме различни дължини и силуети при роклите, характерната за марката изящна черна дантела и флорални мотиви, обагрящи луксозни материи като фина коприна и сатен. Шикозни малки клъчове завършват перфектно шеметната осанка на дамите, приличащи на истински богини.

Мъжката линия е не по-малко впечатляваща. Дизайнерите изграждат мъжкия образ със стилни смокинги от три части – елек, сако със сатенени ревери и панталони, вталени на глезена. Класическата бяла риза, разчупена от папионка допълва визията на модерните джентълмени. От Dolce&Gabbana предлагат и спортно-елегантен вариант с дънки, който е предназначен за по-младите мъже.

Автор: Делица Цонева