Светодиодно (LED) осветление за бензиностанции – бензиностанции на Петрол-АД – Светодиодно осветление от България

24
Добави коментар

Предимствата на светодиодното (LED) осветление са най-добре забележими в промишлени или търговски обекти, където голяма част от осветлението работи денонощно. Бензиностанциите са един добър пример.

През миналата година една от големите поръчки, която реализирахме, беше пълна подмяна на осветлението на бензиностанциите на Петрол-АД. В рамките на договора, беше подменено изцяло осветлението на 26 бензиностанции в цялата страна. Външния ефект с новото светодиодно (LED) осветление, можете да видите на долните снимки.

Фирма Самел-90 АД, разполага с пълна гама светодиодни осветителни тела за бензиностанции. Подменено беше изцяло външното и вътрешно осветление на бензиностанциите, както и уличното осветление в района и подходите.

Преди сключване на поръчката, техническите и експлоатационните параметри на изделията, бяха проверени за съответствие с изискванията, в няколко изпитателни лаборатории. В резултат за изпълнител беше избрана нашата фирма, в конкуренция с фирми вносители на светодиодни (LED) осветителни тела.

Икономическият и визуален ефект е налице и в допълнение на договора, беше подменено и осветлението на централния офис на Петрол-АД.

*Ако публикацията ви хареса, не се колебайте, да я споделите. За въпроси и поръчки ни пишете от страницата ЗА КОНТАКТ.