Елизабет II с кралски подарък за Уилям и Катрин

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

През 2013 година херцогът и херцогинята на Кембридж ще се сдобият с първото си дете, ще се пренесат в резиденцията си в Лондон и ще им липсва само едно – къща в провинцията. Именно такъв подарък подготвя за принц Уилям и съпругата му Катрин кралица Елизабет Втора, разкриват от БТА.

Кралица Елизабет Втора ще подари на младото семейство по повод раждането на първото им дете един от най-атрактивните си имоти – къщата Анмер хол в Норфолк. Домът в грегориански стил се намира в рамките на имението Сандрингам, само на миля и половина от прочутата резиденция на кралицата Сандрингам хаус. Именно тук кралското семейство по традиция чества всяка Коледа.

Вижте снимки на Катрин и кралицата >>
Катрин, Камила и Елизабет II заедно на пазар >>

„Къщата е предназначена за Уилям и Кейт“ – е казал източник от имението. Принц Уилям има прекрасни спомени от Анмер хол, където е прекарал щастливи дни в детството си. Тогава домът е бил нает от Хю и Емили ван Кутсем, които са близки приятели на принца на Уелс Чарлз и херцогинята на Корнуол Камила. Ван Кутсем все още живеят наблизо. Синовете на семейството Хю, Едуард и Уилям са приятели на херцога и херцогинята на Кембридж.