Маникюр в стил Chanel » Красота

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Chanel е една от най-емблематичните марки в света на модата. Логото на бранда е изключително разпознаваемо, носещо в себе си послание за лукс, шик и елегантност. Затова днес решихме да ви представим страхотни идеи за маникюр, вдъхновен именно от стилистиката на иконичната марка.

Да постигнете ефект в стил Шанел при маникюра, никак не е трудно. Може да творите и в домашни условия, като е необходимо да спазите няколко лесни насоки. Колоритът е много важно условие, защото цветовата гама в колекциите на бранда, обикновено носи усещане за изисканост. Изберете по-класически, неутрални или пастелни нюанси като черно, сиво, бяло, екрю, сребристо, златисто, пепел от рози.

Изрисуването на емблемата на марката веднага ще постави акцент върху ноктите и ще ги превърне в малко бижу. Добре е, ако заложите на този вариант, да изберете контрастен цвят за рисунката. Може да използвате и лепенки за декорация. Малки камъни тип кристали също ще създадат бляскаво звучене.

Интересен ефект е пресъздаването на вълнения плат – туид, върху нокътната плочка. Тази материя, която е характерна за бранда, може да изобразите чрез пунктир и малки чертички. Много често на дефилетата на Chanel, маникюрът на манекенките, които представят колекциите, е френски, но гамата е нетрадиционна. Характерни съчетания са: черно и златно или нюанси на сребърното.

Вдъхновете се от разкошните идеи, които сме селектирали и почувствайте духа на марката, впечатлявайки всички с моден маникюр през зимния сезон!

Автор: Делица Цонева