Часовници Certina | Дамски и мъжки модели Цертина

1
Добави коментар
vandv
vandv

CERTINA

Компанията Certina е основана през 1888 година, когато братята Адолф и Алфред Курт започват да създават часовникови механизми в швейцарския град Гренхен.
Часовниците Цертина предлагани от нас са 100% оригинални и ще пристигнат при вас с всички придружаващи часовника документи и оригинална кутия на Certina. При желание от ваша страна можем да направим персонализация на изпрания от вас часовник като гравираме върху него желано от вас послание до човека на който смятате да го подарите. Вижте детайли за гравирането на часовници. Ако ви е интересно, вижте тук повече детайли за историята на часовниците Certina

Vip-Watches.Net е оторизиран търговец на марката часовници Certina

Подкатегории

Мъжките модели Certina са сред най-известните швейцарски часовници. Те са с първокласна външност и механизми, които ги правят максимално точни. При някои задвижването е кварцово, а при други – автоматично. Независимо от избора на механизъм всеки от часовниците се представя изключително добре и не изостава. Освен с висококачествени механизми, моделите  могат да се похвалят и с  добра степен на водоустойчивост. При предназначените за гмуркане под вода тя достига впечатляващите 20 бара, а това означава, че външността им остава непокътната и на такава дълбочина. Освен това екипът Certina  е използвал и технологията DS –  Double Security – за някои от моделите си. Затова те са с голяма устойчивост на различни външни въздействия. Прибавени са уплътнения, за да се предотврати нахлуването на вода в часовниците. Освен това  те са и със стъкла от сапфир-кристал, които не се надраскват лесно. Производителят използва различни висококачествени материали за изработката на часовниците – мека и комфортна на допир кожа за каишките, благородна стомана – за корпуса и верижките. Те разполагат с всичко необходимо, за да са едновременно красиви, здрави и да излъчват онзи необходим лукс, който прави мъжа наистина привлекателен и елегантен.

Certina са  направили с внимание към дамите лъскави и излъчващи лукс часовници. Устойчиви са като мъжките Certina, но са по-фини, за да покорят дамите. Редица са  с  допълнително подсигуряване от DS технологията  на марката. Това е гарант, че навлизането на вода в тях не е заплаха. Сапфирени стъкла, стрелките и индексите в златисто, меки кожени каишки са сред предимствата на моделите. Някои  пленяват със седефени циферблати с преливащи се нюанси. Красотата и луксозният облик на часовниците е върхова при моделите с диаманти. Блясъкът на тези камъни обезоръжава всяка една жена. Изваяните от екипа на Certina дамските й модели покоряват мигновено и веднага се явява желание да ги имате. В сърцето им тиктакат кварцови и автоматични механизми. Всеки от тях изпълнява по перфектен начин ролята си. Така притежателката на дамски модел на Certina не само, че ще носи на ръката си аксесоар с покоряващ чар, но и той ще е безкомпромисно точен. Какво повече може да се очаква от часовник с такава класа? Той разполага със здравината, красотата и точността, която всяка жена търси, за да се чувства  уверена в себе си всеки ден. Ако между Вас и часовник на Certina някога се е получило привличане, то няма как да не останете вярна на тази марка.

Продукти