Дамска гривна „Талисман за финансово благополучие” с естествени камъни по избор само за 8.90 лв. вместо 13.90 лв. с 36 %…

1
Добави коментар
annnito
annnito

Повечето от нас, макар и подсъзнателно, вярват в силата на талисмана, както и в неговото въздействие. Мнозина са убедени, че ги пази от лош късмет, лоши очи и лоши хора. Гривната “Талисман за финансово благополучие” е изработена от естествени камъни, символизиращи просперитет и закрила.Носейки това бижу, човек по-лесно преминава през трудностите, справя се по-добре със задачите си, носи му вяра и сила.

 

Вземете ваучер за Дамска гривна „Талисман за финансово благополучие” с естествени камъни по избор само за 8.90 лв. вместо 13.90 лв. с 36% отстъпка от „An-G Design“!

 

Ваучерът включва:

 

Вариант 1:  Дамска гривна “Талисман за финансово благополучие” с естествени камъни /син и кафяв слънчев камък/ и метални елементи с ластична основа!

 

– СЛЪНЧЕВ КАМЪК

 

Древните гърци наричали наричали камъка хелиолит (в буквален превод “слънчев камък”) и го свързвали с бога на слънцето Хелиос, но също така и с Аполон – бога на светлината. Те вярвали, че камъкът ободрява и укрепва тялото, а също така подобрява състоянието на духа. Понякога инкрустирали чашите със слънчев камък с вярата, че ще ги предпазва от отрови. Слънчевият камък е използван от шаманите на някои североамерикански индиански племена при получаване на напътствия от Духовете. Поставян е в центъра на лечебното колело (“свещените обръчи”), тъй като се вярва, че подпомага улавянето на оздравителните сили на Слънцето. Слънчевият камък е силен амулет срещу магии, както и талисман за просперитет, бизнес, пари!

Вариант 2: Дамска гривна “Талисман за финансово благополучие” с естествени камъни /малахит и черен ахат/ и метални елементи с ластична основа!

 

–          АХАТ

 

Ахатът е един от 12-те скъпоценни камъка на нагръдника на еврейските върховни свещеници. Според изследователи на еврейската традиция и на Кабала, освен божествени свойства, ахатът носи душевен мир и щастие и отблъсква “злите очи”и негативните влияния, които възпрепятстват развитието на човека. Според други традиции, ахатът е камък на верността. Когато подарят ахат на човек, това предизвиквало у него чувство на благосклонност към даряващия.

– МАЛАХИТ

 

Според индийската астрология малахитът е камък на световната хармония и любов и е с много силна енергия. Придава лекота на душата, избавя от глупави сънища, мрачни фантазии и тежки мисли. За малахита се вярва, че поглъща толкова много негативна енергия, докато пази стопанина си, че е необходимо да се “пречиства” по-често от другите скъпоценни камъни. Изключителен талисман за успех!

 

„An-G Design“е студио за ръчно изработени бижута и аксесоари. Част от изделията им се изработват с помощта на готови елементи, но въпреки това всяко бижу е плод от труда и въображението на своя създател! Дори да са част от серия, самият процес на работа прави всеки продукт различен и уникален. Купувайки ръчно правен продукт, вие карате човека, за когото е предназначен, да се чувства специален!

 

Внесете хармония, щастие и здраве във Вашия живот с гривните от „An-G Design“!