Спечелете парфюм DOLCE & GABBANA THE ONE

1
Добави коментар
pgp

Ако търсите промяна, имаме нещо подходящо за Вас. Тази седмица наградата в най-хубавия сайт за награди в света е специалният парфюм The One на световноизвестната дизайнерска къща Dolce & Gabbana. 

Ще можете да се наслаждавате на страхотен и свеж ориенталски аромат. Ще поглезите сетивата си с уникални плодови есенции от цял ​​свят. Ще бъдете неустоими и съблазнителни, благодарение на сладката комбинация от сочна праскова, слива, жасмин и снежнобяла лилия. Това докосване от мистерия и екзотика се допълва с аромата на ветивер и мъх. 

Така че отхвърлете задръжките и бъдете различна. Това е ароматът, който ще допълни Вашата чувственост и сексапил.

Парфюмите Dolce & Gabbana са популярни в цял свят. Попаднете ли под магията на Dolce & Gabbana, няма да съжалявате. Бъдете силна и еманципирана жена, която преодолява препятствията в живота с усмивка и лекота. Влезте в света на The One и оставете женствеността да заговори във Вас.

За да се включите в томболата, трябва само да се регистрирате, да кликнете върху бутона „Участвам“ и да чакате деня на тегленето. можете да увеличите шансовете си, като споделяте уникалния си линк в социалните мрежи, по имейл или Skype. 

Краен срок за участие: 27 Януари 2013

Победители
Веси Атанасова, andrea_andi13@

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.