eMODNO със звездите на наградите „Златен глобус“ » eMODNO мнение

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вчера вечерта, в Бевърли хилс, бяха раздадени ежегодните награди „Златен глобус“, които се провеждат от далечната 1944 година. Те се връчват в началото на всяка година в САЩ за игрални филми и телевизионни програми. Победителите се определят на HFPA /Асоциацията на холивудската чуждестранна преса/.

„Златен глобус“ за най-добра драма получи лентата „Арго“, а с приз за най-добра режисура се сдоби Бен Афлек, за работата си по същия филм, информира БГНЕС. Дениъл Дей-Люис получи Златен глобус за най-добър драматичен актьор заради ролята му в „Линкълн“. Най-добър мюзикъл е „Клетниците“. Американката Джесика Честейн взе наградата за най-добра драматична актриса за ролята си на агент от ЦРУ, преследващ Осама бин Ладен, във филма „Zero Dark Thirty“. Австралийският актьор Хю Джакман получи Златен глобус за най-добър актьор в категорията мюзикъл/комедия за участието му във филма „Клетниците“.

* Джесика Частейн е с рокля на Calvin Klein, Дженифър Лауренс е заложила на творение на Dior в червено, а Адел е избрала черен тоалет на Burberry.

Куентин Тарантино получи награда за сценария на филма „Джанго без окови“. За най-добър чуждоезичен филм бе отличен австрийският „Любов“. 22-годишната Дженифър Лоурънс спечели наградата за женска роля. Американката взе Златен глобус за ролята си в комедията „Happiness Therapy“ на Дейвид О. Ръсел.

Адел отнесе статуетка за оригиналната песен във филма от сагата за агент 007 – „Скайфол“. Ан Хатауей стана носителка на наградата за второстепенна женска роля в мюзикъла „Клетниците“. Още в началото на церемонията за поддържаща  мъжка роля със Златен глобус бе отличен австрийският актьор Кристоф Валц.

Голяма част от дамите избраха романтична визия. Френската актриса Марион Котияр е в страстно червено с рокля на Dior, Джесика Алба блести в прасковено творение на Oscar De La Renta, а Холи Бери е заложила на Versace.

За подобни събития черната рокля винаги е подходящ избор. Кейт Хъдсън и Никол Кидман са дръзки и елегантни с творения на Alexander McQueen, а топмоделът Роузи Хънтингтън се е спряла на сексапилна рокля Saint Laurent.

Секси миньончето Ева Лонгория също е заложила на черния цвят. Тя изглежда пленително с вечерен тоалет на Zac Posen. Емили Блънт е в златна рокля от круизната колекция на Michael Kors, a Дженифър Гарнър е с рокля на Vivienne Westwood, специално изработена за събитието.

Като нежни богини изглеждаха Дженифър Лопес в дантелено творение на Zuhair Murad, Ан Хатауей с рокля на Chanel и Меган Фокс в модел на Dolce & Gabbana.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6828640]