Масло от Арган + Витамин Е 12 ампули х 5 ml

3
Добави коментар

Масло от Арган + Витамин Е 12 ампули х 5 ml

Стара цена: 18,60 лв. 5% намаление

Нова цена: 17,68 лв.

Цената включва ДДС 20%, В ЦЕНАТА НА ПРОДУКТИТЕ НЕ Е ВКЛЮЧЕН ТРАНСПОРТНИЯ РАЗХОД,КОЙТО Е ЗА ВАША СМЕТКА

Аргановото масло, известно като „Дървото на живота“ сред Берберите, е натурален продукт, който има косметични и терапевтични приложения и е много ефективно средство за борба с дегенерацията на клетките. Независимо от възрастта, пола или расата, маслото влияе благотворно върху кожата, косата и ноктите.
Традиционно аргановото масло се използва за: подхранване на сухата кожа, изглаждане на бръчките, против акне, екзема, варицела, при изгаряния и напукани устни, против чупливи нокти, за облекчаване на сухотата и сърбежа на скалпа, за придаване обем и жизненост на косата, срещу ревматични и артритни болки, стимулира и развива мозъчните функции, повишава концентрацията на сперматозоидите, противодейства на изсушаването и стареенето на кожата, като възстановява хидролипидния слой и подобрява усвояването на хранителните вещества от клетките.
Маслото е богато на мастни киселини. Линолеовата киселина (омега-6), подобрява защитните и възстановителни функции на кожата, стимулират вътреклетъчните процеси и благоприятства за възстановяване на хидролипидния слой чрез увеличаване на хранителните нива на кожните клетки като същевременно хидратира кожата. Еценциалните мастни киселини помагат на кожата да се бори срещу изсушаване, изглаждат я, подобряват нейната еластичност, предотвратяват образуването на бръчки и й придават младежки и здрав вид.
Натурален витамин Е е един от най-мощните антиоксиданти, който предпазва клетките от замърсяването, стреса и свободните радикали. Той предотвратява пероксидацията на мазнините и така защитава клетъчната мембрана.Намалява трансепидермалната загуба на вода от кожата и подсилва бариерните и функции. Защитава клетките от вредното въздействие на UVA лъчите. Витамин Еима и противовъзпалителни свойства, които успокояват раздразненията и поддържат кожата в добро състояние. Натуралния (от естествен източник) витамин Е е по-лесно усвоим и биологично  по-активен от синтетичната му форма.

Начин на употреба:

За масаж на лицето, шията и деколтето, както и на цялото тяло.
Като съставна част на различни козметични продукти.

Съдържание: Натурално масло от Арган с гарантирани произход и качество. Не съдържа консерванти!Опаковка: 12 ампули х 5 мл.Съхранение: На тъмно, при температура 5-25 °С.Срок на годност: 12 месеца.

Произход : България

Посетете и другите ни сайтове

http://drogeria-bg.shopmania.biz

 

 

 

Ако искате да поставите реклами на своя сайт и да печелите от него,то влезте в сайта на най-големия руски рекламодател от този банер и се регистрирайте безплатно само за 2 мин .Простичко и лесно.

 

Характеристики на продукта

Категория: OlyVital

Тегло на продукта: 0.20 kg.

Производител / марка: CBN Chemicals