Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Природни Диуретици | Билки с диуретично действие

36
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Природните Диуретици или Билки с диуретично действие  увеличават отделянето на урина и намаляват задържането на течности в тъканите и телесните кухини.
 
Билки диуретици ®
Природните  Дуретици са група хранителни добавки, които спомагат за  премахване на излишната вода задържана в тялото. Често Билки диуретици се използват от културисти преди състезание или от хора, които имат нужда да свалят тегло  за няколко дни.
Природните Диуретици  са на билкова основа и помагат да се премахне подпухналият вид, да се подобри релефа на тялото,отеклите глезени , колене и ръце,отоци,непрятното чуство на подутост.При положение ,че не страдате от някакво заболяване и внимавате какво ядете,контролирате приема на сол,може да използвате следните естесвени продукти с мощен диуретичен ефект:
 
Кои са най-добрите Билки диуретик

Water Pill -Водните хапчета премахват излишъка от течности в организма. 

Water Out -Билков Диуретик

листата от Бреза

Кора от Върба-Салицинът действа диуретично, пикочогонно.

Мечо грозде

Гуарана и Кофеин

зеленият чай

Глухарче

Хвойна

Царевична коса 

Amix Diuretic Complex

леки диуретични естествени източници: анасон, бъз , магданоз, коприва, целина, листата от малина диня, пъпеш, круша, череша, ябълки, мандарини,тиква.
 
 
Те не бива да се ползват безконтролно и постоянно, защото можете да предизвикате отрицателни ефекти ,като рязко понижаване на кръвното налягане,нарушаване баланса на електролитите, киселини в стомаха и др.Когато искате да изхвърлите излишната вода,Пийте повече вода. Да, правилно прочетохте, повече от обикновенно приетата вода, срещу задръжката на вода. Колкото и да е изненадващо, тя помага и тялото ви задържа по-малко от нея.
 
Още по темата,билки диуретици: