Ванеса Паради е лице на колекцията Conscious в H&M

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Ванеса Паради е лице на колекцията Conscious тази пролет и представя модели от кампанията, които са едновременно модерни и екологично устойчиви.

Всичко това е част от постоянната ангажираност на H&M към по-устойчиво бъдеще на модата, доказващата че качествените дрехи могат да бъдат правени от устойчиви материали.

Пълната дамска колекция ще бъде налична в магазините на H&M по целия свят и онлайн от 25 март, заедно с колекцията Conscious за мъже, както и модели с весели щампи за деца и бебета.

Ванеса Паради споделя: „Харесва ми да съм част от нещо като колекцията Conscious на H&M. Винтидж дрехите заемат голяма част от гардероба ми. Обичам този стил и това, че е добър за природата, затова предпочитам да нося и използвам отново стари дрехи.“

Едновременно с колекцията ще бъде представена и инициативата Conscious за събиране на дрехи в магазините на H&M. Клиентите навсякъде по света ще могат да носят в избрани магазини ненужните си дрехи, независимо от марката им, и срещу всяка торба ще получават H&M ваучер, като всеки клиент може да носи най-много по две торби на ден. H&M е първият моден бранд, който насърчава връщането на дрехи в такъв размер в усилието си да намали количеството текстил, което отива на сметищата.