групово пазаруване- 50% отстъпка за регенериращ крем за лице с лавандула и чаено дърво, със 100% натурални съставки от онлайн…

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

НЕЖНА СПА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО ВИ ОТ FAMMSPA.COM! 

Всяка кожа се нуждае от допълнителна грижа, която да укрепи нейните естествени функции! Онлайн магазин Fammspa.com Ви предлага един продукт, който ще се погрижи за здравето, младостта и красотата на Вашето лице!

Богатото масло от лавандула, грейпфрут и чаено дърво регенерира кожата и укрепва естествената защита. Ценните етерични масла нежно изглаждат, балансират и успокояват кожата. Естественият витамин Е, който се съдържа в лавандуловото масло предпазва кожата от преждевременно стареене, причинено от вредните външни влияния. Восъкът спомага за запазването на влагата в кожата и я прави мека и лъчезарна. Вашата кожа е свежа и здрава.

Офертата включва:

Регенериращ крем за лице с лавандула и чаено дърво за нормална кожа 50 ml

Съдържание на продукта:

Етерично масло от лавандула

Етерично масло от чаено дърво

Етерично масло от грейпфрут

Натурално масло от гроздови семена

Натурално масло от сусам

Пчелен восък

Продуктът е за ежедневна употреба, със 100% натурални съставки. Подходящ е както за грижа в домашни условия, така и за професионална употреба в козметични салони.

Радвайте се на здрава, млада и красива кожа с продуктите на FAMM!

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово

Информация за СПА ВИЗИЯ ЕООД

Продуктите с търговска марка FAMM вързраждат традициите на спа и ароматерапията от древността и днес се предлагат за професионална SPA грижа.

Всички предлагани продукти съдържат само 100% натурални съставки – етерични масла, растителни масла, билки, глина, мед, прополис. Ние предлагаме пълна гама натурална и спа козметика за съвременна грижа за лице, тяло, коса, ръце и ходила – маски, кремове, ароматерапивтични смеси /блендове/ за лице, билкови смеси за парна баня, ексфолианти, маски за тяло, ароматни масла /блендове/ за тяло, продукти за отслабване, маски за коса, лечебна козметика, масла на ръце и ходила. Нашите продукти са разработени с грижа за всеки тип кожа.

 

В гамата ни продукти има също такива, които са много подходящи за използване в сауна, парна баня и от терапевтите в професионалните спа центорве – за калолечение и разнообразни спа процедури.