групово пазаруване- 88% отстъпка за премахване на спукани капиляри с PTF технология от Център за красота Милано София – gepi.bg

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

БЕЗ СПУКАНИ КАПИЛЯРИ! ЛЕЧЕНИЕ С PTF ТЕХНОЛОГИЯ ОТ MILANO BEAUTY CENTER!

Чудите се как да се отървете от неприятните червеникаво-лилави „паяжинки” или от внезапно появилото се, малко, червено петънце на лицето Ви? Вашият проблем има решение! Възползвайте се от офертата на Milano Beauty Center!

Офертата включва:

Една процедура лечение на спукани капиляри, кръвоносни звезди или розацея с PTFфототерапия на зона цяло лице.

Процедурата, която Ви предлага Milano Beauty Center се извършва посредством козметичен апарат, работещ с PTF технология.

PTF е най-новата технология за фототерапия, която се препоръчва в съвременните международни медицински и естетични индустрии. Технологията използва светлинна и топлинна енергия, която действа избирателно върху проблемната кожа,  без да я уврежда, с цел постигне на максимална ефикасност  при: епилация, подмладяване на кожата, лечение на акне, пигментация, спукани капиляри и розацея.

PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, без  болка и нежелани ефекти.

Процедурата се прилага при лечение на Спукани капиляри / Тънки капиляри на лицето и тялото; Капиляри получени при стрес; Капиляри от слънце/; Розацея; Червено лице, Кръвоносна звезда

Принцип на фототерапията – Специалния светлинен спектър  прониква в кожата и се абсорбира от капилярните съдове в тъканите, които коагулират, разлагат и разбиват капилярния пигмент за постигане на ефекта от лечението. Предимството на фототерапията е, че не уврежда епидермиса. 

Курс на лечение 

Един курс на лечение включва 10 процедури през интервал от 15 до 21 дни. 

Резултати 

След един курс на лечение: Капилярните съдове стават по-малки и се заличават. Червенината на лицето при Розацея и Червено лице изчезва и се засилва устойчивостта на кожата.

Изисквания:

Не се допуска излагане на слънце и солариум веднага след процедурата. 5 дни след процедура е желателно върху изложените на слънчева светлина участъци от кожата да бъде нанасян крем със силен слънцезащитен фактор.

Не е желателно процедурата да бъде прилагана на жени по време на месечния им менструален цикъл.

Не се допускат извършване на процедури при:

Оперирани от рак и от сърце.

Хора с проблеми и операции свързани със щитовидната жлеза.

Бременни жени и жени с проблемни яйчници (без предварителна консултация с лекар)

Епилептици.

Некомпресиран диабет и хипертония.

Допълнителни екстри за клиентите:

Безплатен паркинг

Безплатен безжичен интернет

Безплатни кафе, чай и минерална вода

Възможност за плащане с дебитни и кредитни карти

Безплатни консултации относно всички процедури

Категория: Красота и Здраве

Град: София, Перник

Информация за Център за красота Милано

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметика, фризьорството и маникюра.

Можете да се възползвате от широка гама услуги – фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.

 

Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.

 

В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano,  CHI, Orly, Glory.

 

Доверете се на професионализма!