“Любовни сезони” – една приказка за любовта

3
Добави коментар
bgdancer
bgdancer

ВАЖНО!!! Поради големият интерес предварително обявеното място на премиерата – Модерен театър – София беше променено. Спектакълът ще се играе на сцената на Рейнбоу плаза.
Всички закупени билети важат без допълнителна заверка.
Повече информация за „Любовни сезони“, можете да откриете на официалния сайт на спектакъла www.magnificdance.com

Подготовката за авторския спектакъл „Любовни сезони“ на Атанас Месечков тече с пълна пара. Участниците, сред които Виолета Марковска и Алфредо Торрес, усилено репетират за предстоящата премиера на спектакъла, която ще се състои на 18-ти февруари в Модерен театър.

Спектакълът „Любовни сезони“ е една приказка за любовта. Изгарящата страст на лятото, покрила със забрава студения порив на любовната зима. Копнежът за пролет, скрит в златните цветове на последното есенно листо на клона на живота. Това е безспирният кръговрат в ЛЮБОВНИ СЕЗОНИ.

Любителите на танцовото изкуство, както и всички останали с усет към красивото, ще имат възможност да погалят сетивата си с нещо наистина затрогващо и романтично.

Месечков подготвя и турне на спектакъла, като първото участие извън София е на 1-ви март в Държавната опера в Стара Загора.

Вече може да закупите билети за премиерата на танцовия спектакъл “Любовни сезони” в мрежата на ивентим.

Повече информация за предстоящите дати, участниците и хореографията на „Любовни сезони“, както и снимки от подготовката можете да видите на сайта на спектакъла www.magnificdance.com

[nggallery id=18]

Снимки: Костадин Кръстев – Коко

comments