Хранителни добавки » Mex Nutrition » Протеинова матрица » MEX Matrix 10 / 5 Lbs.

7
Добави коментар
HELPA
HELPA

Прием на MEX Matrix 10 / 5 Lbs..Съдържание, начин на прием и дозировка на Mex Nutrition MEX Matrix 10 / 5 Lbs.

 
MATRIX 10 ключови характеристики:
 

Всяка съставка е най-високата степен

10 различни източници на протеин за храносмилането време

Добавено производителност и витамин смес за оптимално усвояване и оползотворяване на протеин

Може да помогне с по-продължително отделяне на енергия през целия ден

Може да помогне за подкрепа на по-икономична, по-плътни мускули

Мускулно-икономисването на глутамин пептиди

Здрави МСТ и есенциални мастни киселини

Не подуване или стомашен удар, смесва гладко, вкус разкошно

Без мазнини или добавена захар

Аспартам, холестерол

MATRIX 10 DISTINCTIO NS:

Технологично напреднали, подкрепени от науката

Над 80% от протеини на 100 грама сухо тегло

Най-чистата суроватъчни протеини като основен източник на протеин на протеинова матрица

Суроватъчни изолати от конкуренцията

Хидролизирани суроватъчни пептиди за бързо амино киселина доставка

Млечен протеин Изолирайте

AM / освобождаване PM протеин

Уникален аминокиселинен профил
 
 
Matrix 10 е научно разработен смес от 10 висококачествени естествени протеини (суроватъчен протеин изолат, Triple Protein Blend (3 Топени концентрат от суроватъчен протеин), хидролизиран суроватъчен протеин, яйчен албумин, Micellar Alpha & Beta казеини, калциев казеинат, млечен протеин Изолирайте, мляко белтъчен концентрат) осигурява удължено освобождаване „на ключови аминокиселини в кръвния поток. Различните темпове на усвояване на протеините дават възможност за по-продължителен „времето за хранене“ и по-пълна аминокиселини за оптимално възстановяване и подобрена производителност. Matrix 10 аминокиселини за час поддържане на тялото в оптимално и катаболните / анаболни среда. Можете да запазите всичките си мускули, дори и на много ограничителни диети.
 
Matrix 10 е освободен време, гладка храносмилане протеин с много ниско съдържание на въглехидрати и мазнини. То е идеалното допълнение към всяка тегло обучение или кардио програма, независимо дали сте професионален спортист или просто искате да бъдат сериозни за вашето хранене и уелнес. Ниско съдържание на въглехидрати прави Matrix 10 идеален за изгаряне на мазнини диети и схеми, както и професионални спортисти, които се подготвят за бодибилдинг показва. Той е подходящ за ежедневна употреба от случаен посетител на фитнес, който се опитва да влезе във форма с минимални усилия .. Не е необходимо за броене на калории, тъй като Matrix 10 има много малко и всички от тях и пълни с ценна храненето, който прави разликата в огледалото.
 
Освен това, Matrix 10 съдържа пълен смес витамин минерална спектър за помощ при хранене на мускулите, както и цялостна комбинация за изпълнение, за да се гарантира оптимално храносмилане, възстановяване и подобряване на физическото представяне. Две лъжички от праха ви дава 100% изискване за всички най-важни витамини и минерали. Вие имате всичко, което трябва в едно!

Mex NutritionMEX Matrix 10 / 5 Lbs. цена

Разфасовка: 2.270 кг./5.000 lbs

В наличност

96.00 лв.
Купи от Fhl.bg

Начин на прием и дневна доза на MEX Matrix 10 / 5 Lbs.

Дневните дози и начин на Прием на MEX Matrix 10 / 5 Lbs. Mex Nutrition са описани по-горе в информацията за продукта.Но те могат да бъдат строго индивидуални, и да зависят от множество фактори като:

възраст
пол
лично тегло
тренировъчен стаж и цели
заболявания

За да бъде максимално ефективен продукт MEX Matrix 10 / 5 Lbs. Mex Nutrition, може да направите безплатна консултация, за хранителна добавка MEX Matrix 10 / 5 Lbs., с консултантите на Fhl.bg

4 (1)

Сподели своя опит ,използвал ли си MEX Matrix 10 / 5 Lbs.,ефективен ли е MEX Matrix 10 / 5 Lbs.? Вашите мнения и отзиви за MEX Matrix 10 / 5 Lbs. Протеинова матрица,са важни за нас!