Blagovest Georgiev – как се прави SEO оптимизация : Jabse.Ink : Напиши твоята историяBlagovest Georgiev – как се прави SEO…

1
Добави коментар
girl
girl

Blagovest Georgiev твърди, че един от най-лесните методи, които можем да използваме за оптимизация на нашият сайт, е използването на директории за статии. В тези директории трябва да се публикуват само уникални текстове, които са стойностни и се отнасят към тематиката на вашият сайт.

Уникалността е най-важното нещо, казва Blagovest Georgiev

Не се хабете дори да опитвате да разпространявате една и съща статия в различни директории за статии, казва Blagovest Georgiev. Най-важното изискване, за да могат те въобще да се появят и вие да се възползвате от линковете към вашият сайт, е статиите да са написани специално за дадената директория. Ако не можете да се справите сами, потърсете услугите на специалист – тези хора знаят как да си вършат работата и ще ви бъдат много полезни. Важно е да прочетете условията за публикуване на съответната директория. Иначе рискувате да хвърлите труда си на вятъра.

Не публикувайте статии, които не са свързани с вашият сайт, казва Blagovest Georgiev

Blagovest Georgiev споделя с нас едно от най-важните условия за успешна оптимизация на вашият сайт. Статиите, които сте написали, трябва да бъдат тематични и уникални. Не се опитвайте просто да вмъквате ключови думи в несвързан текст. Директориите за статии, или поне тези, в които си заслужава да се публикува, имат модератори, на които вашата „статия“ няма да се хареса. Всичко, което бихте могли да постигнете, е да направите лошо впечатление и да ви бъде отказан достъп.

Как се пишат качествени SEO статии – съветите на Blagovest Georgiev

Внимавайте за правописа. Не си позволявайте да качвате статии с неправилен правопис, изядени букви или каквито и да е било други правописни грешки, казва Blagovest Georgiev. Има много инструменти за проверка на правопис, които може да използвате онлайн, достатъчно е само да потърсите. С тези инструменти ще може да следите също и броят думи, които сте достигнали, и така да следите дали покривате изискванията.