Хранителни добавки » Dymatize » Протеин » Протеинова матрица » Elite Gourmet Protein 5lbs

7
Добави коментар
HELPA
HELPA

Прием на Elite Gourmet Protein 5lbs.Съдържание, начин на прием и дозировка на Dymatize Elite Gourmet Protein 5lbs

Нов аромат: Френска Ванилия и швейцарски шоколад
Какво представлява протеин Elite Gourmet?
ELITE Gourmet е перфектно съчетание на Whey йонообменни Протеинови концентрати, изолати на суроватъчен протеин и суроватъчни пептиди, съчетани с млечен протеин, богат на природни мицеларни caseines и казеинати плюс добавени калциеви казеинати. Чрез комбиниране на тези необикновени и най-качествените източници на протеин, Elite Gourmet отговаря на вашия вкус пъпки и протеини диета трябва в един вкусен шейк.
 
ELITE GOURMET PROTEIN съдържа високи нива на глутамин и глутаминови пептиди, както и значителни количества на съществени и несъществени аминокиселини, включително и аминокиселини с разклонена верига.
 
Всяка порция Elite Gourmet е получен само от най-добрите източници на протеини. Източници с двете ултра висок Биологична стойност протеин- Коефициент на ефективност) и най-модерната мащаб протеин, PDCAAS (смилаемост на протеин поправен амино киселина рейтинг). На скалата PDCAAS, протеинови източници, използвани в Elite Gourmet обща оценка най-малко 1,0 – перфектен резултат.
С Elite Gourmet, можете да имате всичко. Можете да получите най-добрите източници на протеини, съчетани с най-добър вкус.
Какви всусове има Елит Гормет Протеин?

Капучино Rush

Шоколад фъстъчено масло

Бисквитки и крем

Френска Ванилия

Ягоди и сметана

швейцарски шоколад

Dymatize Elite Gourmet Protein 5lbs цена

Разфасовка: 2.270 g

В наличност

102.00 лв.120.00 лв.
Купи от Fhl.bg

Начин на прием и дневна доза на Elite Gourmet Protein 5lbs

Дневните дози и начин на Прием на Elite Gourmet Protein 5lbs Dymatize са описани по-горе в информацията за продукта.Но те могат да бъдат строго индивидуални, и да зависят от множество фактори като:

възраст
пол
лично тегло
тренировъчен стаж и цели
заболявания

За да бъде максимално ефективен продукт Elite Gourmet Protein 5lbs Dymatize , може да направите безплатна консултация, за хранителна добавка Elite Gourmet Protein 5lbs, с консултантите на Fhl.bg

4 (1)

Сподели своя опит ,използвал ли си Elite Gourmet Protein 5lbs,ефективен ли е Elite Gourmet Protein 5lbs? Вашите мнения и отзиви за Elite Gourmet Protein 5lbs Протеинова матрица,са важни за нас!