Реал Мадрид – Барселона: гледайте Ел Класико онлайн на живо! | TopZalozi.com

34
Добави коментар
premier
premier

За да гледате пряко Реал Мадрид – Барселона, просто се логнете в сметката си в bet365, натиснете На Живо в горната част на началната страница и изберете срещата. Или натиснете Пряко Предаване*, за да се покаже конзолата и изберете двубоя от менюто със събития.

„Спорт“: Лео Меси може да взриви „Бернабеу“

Съдбата пожела битката между Барса и Реал М да е на друго място, а не в Примера. Там отборът на Тито Виланова гази като никога досега, даже и в най-добрите години под ръководството на Гуардиола. Видно е: 18-те точки разлика, които по едно време отборът имаше като преднина пред мадридчани, а сега са 15, са разлика, която не може да бъде наваксана от Реал. А това развитие на нещата доведе до вътрешна криза на „Бернабеу“, която може да изригне във всеки един момент.

Реалността в момента е такава, че Реал М е Кр. Роналдо и още малко отгоре, а Барса е Меси плюс невероятен Иниеста, който е може би в най-добрата форма в кариерата си, плюс Шави, плюс Бускетс, плюс Педро, плюс каквото още си поискате! А аперитивът преди Ел Класико за Купата на краля в сряда постави нещата на точните им места. Кристиано вкара 3 гола в неделя по обяд, а Меси отговори с 4 гола вечерта. Карето голове бие хеттрика, а Лео както винаги побеждава. Но голямата разлика между него и Кристиано е отборът. Португалецът в много случаи остава самотен, докато аржентинецът винаги е заобиколен от най-добрите. Или преведено от футболен език, Реал живее благодарение на головете на Роналдо, а Барса гази с футбол. Което значи, че Меси може да взриви „Бернабеу“. Все пак е във форма, нали? А и не трябва да се забравя, че верният му оръженосец Иниеста, който не игра срещу Осасуна, срещу Реал М ще бъде отново на линия, а това също има значение…

Кристиано ще играе с едно на ум срещу Барса

Голмайсторът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо трябва да бъде изключително внимателен в този първи полуфинал от турнира за Купата на Краля срещу Барселона. До момента португалецът има два жълти картона в надпреварата и при трети такъв автоматично ще бъде наказан за една среща, което означава, че би пропуснал реванша на „Камп Ноу“ на 27 февруари.

От началото на сезона Кристиано е вкарал в 20 мача на столичани, като в 15 от въпросните двубои тимът на Жозе Моуриньо е печелил. Това прави точно 75% успеваемост.

Моуриньо с кадрови проблеми преди Ел Класико

Треньорът на Белите Жозе Мауриньо трябва да решава много проблеми с отсъстващи играчи. Най-вече в защита. Там той няма да може да разчита на наказания Серхио Рамос, а също и на неговия обичаен партньор в центъра на отбраната Пепе, който е контузен. Няма го и вратаря Касияс, както Коентрао и Ди Мария, които също изтърпяват санкция.

„Липсват ни много играчи, при това ключови играчи, но това не е извинение“, каза преди мача звездата Кристиано Роналдо.

Предимството на съперника е, че в лагера на Барса нямат никакви кадрови проблеми и временният наставник Жорди Роура ще може да разчита на всичко най-добро. Единственото изключение е все още възстановяващият се от трансплантация Ерик Абидал. Титулярният вратар Валдес ще бъде на скамейката, тъй като резервата му Пинто по традиция още от времето на Гуардиола получава шансове за изява в мачовете за Купата на краля.

Коефициенти на bet365

Реал М да победи – 2.87
Равен – 3.75
Барселона да победи – 2.25

Лео Меси да отбележи гол – 1.61
Кр. Роналдо да отбележи гол – 1.72

Двата отбора да отбележат гол – 1.44
Над 7.5 картона в мача – 1.83

* Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в предходните 24 часа, за да може да гледате предаванията в bet365.

Публикувано: 29 януари 2013, 13:55