Ивица Дачич в „Първичен инстинкт“ | TemaDaily.bg – Темите на деня

1
Добави коментар
temadaily
temadaily

Ивица Дачич в „Първичен инстинкт“
Сръбският министър-председател се оказа печен и запази самооблададние при провокативна скрита камера

01 Февруари 2013 11:00
0

принтирай

|

текст

Премиерът и вътрешен министър на Сърбия Ивица Дачич първоначално не е реагирал остро на интервюто, в което манекенката, фотомодел и актриса Бранка Кнежевич, влязла в ролята на водеща, седеше срещу него без бельо. На Дачич са били зададени общо девет въпроса, на които той е отговорил, докато жената срещу него неколкократно се превъплъщава в ролята на Шарън Стоун в „Първичен инстинкт“.

 

 

 

Смутеният, но хладнокръвен Дачич

 

 

 

 

 

Бранка Кнежевич

35-годишната Бранка Кнежевич, която е първата сръбкиня, снимала се за хърватския „Плейбой“, каза пред bTV, че и досега е участвала в снимането на епизоди от „Мисията невъзможна“ и по принцип не се притеснява, защото е голям професионалист. Този път обаче все пак се е притеснявала, тъй като срещу нея е седял премиерът на Сърбия. Идеята на авторите била да се тества по какъв начин ще реагира първият човек в кабинета на Сърбия, когато забележи, че водещата е без бельо, докато разговаря с него.

Водещата пита Дачич, след като един от новите министри, освен че е женен, си има и приятелка, как би реагирал той, ако някоя от жените министри, която е омъжена, си има любовник. „Никой от нас не е само обикновен човек, никой от нас не говори само от свое име, а чрез нас се гледа и цялото правителство. Затова всеки би трябвало да има отговорно отношение. Доколко ме слушат, това е друг въпрос“, казва Дачич.

Интервюто е продължило около половин час и е било завършено, не е било прекъснато. Веднага след края му на премиера Дачич е било съобщено, че това е било скрита камера. Запитан дали се сърди, Дачич е отрекъл. Вчера обаче процудентите са получили директно от премиера разпореждане за забрана на излъчването по какъвто и да е начин на която и да е част от въпросния епизод от  „Мисията невъзможна“.

Върху екипа, който прави предаването, в момента се оказва натиск от хора от правителството, каза Горан Маркович. Той обаче каза, че вече са получили подкрепа от много медийни къщи по света, включително и телевизия CNN,  която е заявила, че сръбското правителство не е демократично и задушава свободата на медиите.

 

източник: bTV/ CNN

Калин Боянов

Тагове: Ивица Дачич скрита камера Първичен инстинкт Бранка Кнежевич