Вижте тези звездите без грим – усмихват се и изглеждат СУПЕР!

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте тези звездите без грим – усмихват се и изглеждат СУПЕР!

Ето доказателство, че звездните хубавици са все така добре изглеждащи и усмихнати дори без грим и фотшоп

Папараците постоянно дебнат да хванат някоя холивудска красавица без грим или в неудобна поза. Ето че тук са успели да издебнат 25-годишната актриса Ашли Грийн, която участва в тийнейджърската сага „Здрач“. В петте филма по едноименния роман Ашли играе странната, но много сладка вампирка Алис Кълън. Много от феновете дори са на мнение, че тя е доста по-привлекателна от Кристън Стюърт, която играе главната роля. Не веднъж Ашли е омайвала фенове и изумявала публиката със с*ксапила си на червения килим. Ето че и нея успяха да я щракнат в ежедневието й – без грим и прическа.

Ашли Грийн

Вместо да се крие обаче Ашли показва колко е лъчезарна и без грим. Излъчването й е много младежко и свежо, когато тя е натурална.

Красивата моделка и водеща Силви бан дер Ваарт дори сама публикува своя снимка в социалната мрежа. На нея 35-годишната футболна съпруга, която напоследък има резервирано място в пресата покрай усложнените отношения със съпруга й Рафаел ван дер Ваарт, изглежда доста по-млада и свежа без грим. Тя също е заложила на чаровна усмивка вместо на тонове помади и мазила.

Силви ван дер Ваарт

Младите момичета трябва да взимат пример от звезди като тези, защото няма нищо по-красиво от една естествена и усмихната жена. Все пак гримът е, за да подчертае естествената красота, а не да я крие и изкривява.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: