Седмичен хороскоп 01.02-07.02.2016г. Зодия Рак

1
Добави коментар

Рак

Спорни и заплетени въпроси свързани с вашите партньори-лични или делови, през настоящия период постепенно започват да се изясняват, като нараства вероятността да намерите оптимално добър вариант за бъдещото ви развитие.

Фокусна точка продължават да бъдат „другите”, информационният поток все още е много наситен с ценни новини, сега-прерастващи и в емоционални разговори, които променят представата ви за любим човек и нека тя да е по-висока, а не обратното. Но ако съществуват някакви неясноти, те се разкриват, подобно на сцена, която се показва под повдигаща се завеса от обстоятелства, провокации, анализи и равносметки, особено в петък, събота и неделя, но и през останалите дни в различна степен…

В този смисъл- някой от вас ще се колебаят на прага на житейски кръстопът, защото варианти ще има, но те ще са с дългосрочно отражение и повечето от вас го усещат интуитивно.

В понеделник и вторник сте много емоционално, но оказвате силно въздействие на околните и притежавате доза късмет- възползвайте се!

В сряда и четвъртък сте доста натоварени с ангажименти- натрупани в миналото и които сте отлагали или допълнителни и диктувани от власт-имащи, по-възрастни лица, вид авторитети…