Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Аргинин-колко време преди тренировка

31
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Аргинин прием ®

Въпрос: Четох , че трябва да се приема аргинин преди тренировки, но на празен стомах. Как да приемам шейк от суроватъчен протеин преди тренировки, без това да повлияе на усвояването на аргинина?
 
Препоръчва се приемането минимум на 2 г и максимум до 10 г аргинин преди тренировки. Той ще увеличи нивото на азотния окис, което ще подобри кръвния приток към мускулите по време на тренировката. Това дава повече енергия, тъй като по-големият приток на кръв доставя повече кислород и хранителни вещества на мускулите. Освен това, подобрява растежа, защото повече кръвен приток означава повече анаболни хормони, като растежен хормон и тестостерон към мускулите. Да не забравяме, че по-големият приток на кръв увеличава напомпването. Аргининът покачва нивото на растежния хормон. Необходими са около 30-45 минути, за да бъде усвоен от организма и да започне да действа, затова трябва да се приема около 30-45 минути преди тренировка.
 
 
Въпрос:
Опитвам се да натрупам маса, но аз тренирам сутрин, така че ми  е трудно с предтренировъчното хранене и приема на аргинин или азотен бустер,.Аз знам, че трябва да се взема азотен бустер  на празен стомах, но как хем да е на празен стомах ,хем да закусвам преди тренировка с протеинов шейк и въглехидрати?
 
Отговор
 Вземи си NO бустер, веднага след като се събудите. След това, 30 минути по-късно, пиете протеинов шейк с около 20 грама суроватка. Също така, около 20-40 грама въглехидрати от плодове, за да помогнат за спиране на катаболизма от нощта на сън и да подхрани вашата тренировка.
 
 
Аргинин дозировка-Аргинин действие
 
AAKG /L-Arginine  се усвоява по-добре, когато е приет на гладно. Около времето за тренировка схемата на прием е следната: приемай аргинин 45 минути, преди времето на тренировката. После изчакай докато отидеш в залата, преди да консумираш протеинов шейк и въглехидрати. Това ще ти даде възможност да се възползваш от най-доброто, което предлагат двата суплемента, без да си влияят един на друг.
 
Прочети още :