Циркониеви имплантати – процедура, предпоставки, разходи

13
Добави коментар
rumianka82
rumianka82

Във фронталната област на съзъбието често се предпочитат най-висококачествените решения – с циркониевите имплантати на AXIS biodental, чиято гама обхваща всички цветови варианти на естествените зъби, наред със заместване на единичен зъб е възможно и поставяне на корони и мостове.

С помощта на имплантатите от серията Hexalobe на нашия доставчик AXIS biodental ние удовлетворяваме високите изисквания на нашите пациенти в най-висша степен:

Без тъмни сенки, които да загрозяват външния вид на зъбната конструкция. Дори при недостатъчна височина на венеца крайният резултат е впечатляващ. С циркониевите имплантати на AXIS biodental ще бъдете щастливи дълго време…

 

Висококачествената керамика циркониев оксид е идеална за производството на орални имплантати. Тя се отличава с 3 пъти по-голяма здравина от тази на титана, притежава оптимална еластичност и е устойчива на чупене в продължение на десетилетия. Научни изследвания показват, че в процеса на интегриране в костта качествата й са сравними с тези на титана.

 

Циркониевите имплантати от серията Hexalobe са двучастови и се поставят по същия начин, както обичайните титаниеви имплантати. Т.нар. абатмъни правят възможно оптималното позициониране на зъбната конструкция, която следва да бъде поставена, независимо дали става въпрос за корони или мостове.

В дентална клиника Дентапрайм поставянето на един циркониев имплантат ще Ви струва само 750 евро (ориентировъчна цена). Тук са включени всички допълнителни разходи като анестезия и рентгенови изследвания.