Vichy Idéalia Изглаждаща и озаряваща грижа за нормална към смесена кожа

1
Добави коментар
enzobg
enzobg

Vichy Idéalia Изглаждаща и озаряваща грижа за нормална към смесена кожа

Марка:
Vichy

още картинки и видео клипове

2 варианта на продукта
от 12,90 лв.

Кога ще получа продукта, ако поръчам сега?

До Вашия дом с куриер на СПИДИЧетвъртък 16.4.2015 г.

Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

Други продукти Vichy Idéalia

Нагоре

Информация за козметиката Vichy Idéalia

Характеристика алтер

за всички възрастови групи

Кожа на лицето

нормална, смесена

консистенция

крем

Описание:Новото поколение обновяващи елементи в грижата за Вашата кожа вече не е само мечта. След пет годишни изследвания, лабораториите на Виши Ви представят магията, скрита в крем за ежедневна грижа. Vichy Idéalia е подходящ за всички типове кожа, както и за чувствителна. Уникалният крем за гладка и сияеща кожа със 100% ефективна нежна консистенция съдържа активни вещества от Комбуча, AHA, витамини и полифеноли. Не съдържа парабен, не предизвиква комедони, хипоалергенен, дерматологично тестван, с физиологична киселинност pH 5,5, обогатен с благотворна термална вода от Виши. С Vichy Idéalia кожата Ви сияе и е без симптоми на умора.Действие:
естествено освежава и уеднаквява кожата;
редуцира бръчките, предотвратява преждевременното стареене на кожата;
омекотява и отстранява несъвършенствата.Състав:
термална вода от Виши – водата от извора „Лукас“ е богата на 17 минерални и 13 микро елементи. Благодарение на тях, има успокояващ ефект, изразително намалява проявите на щипане, сърбеж, палене и други признаци на раздразнената кожа. Позитивно стимулира защитните механизми на кожата и значително повишава действието на катализата – ензим, който предпазва кожата от свободните радикали. Тези минерали се съдържат във всички продукти на Виши.
eкстракт от Комбуча – Комбуча е известна няколко столетия със своите обновяващи свойства. Получава се при процеса на ферментация на черния цейлонски чай. Резултатите от биотехнологиите са доказали мултиактивния ефект на чая, който съдържа природни AHA – витамини – полифеноли, които подхранват кожата постепенно.Тип кожа:Подходящ за нормална до смесена кожа.Начин на ползване:Нанесете равномерно върху чиста кожа, според нуждите.

Оценка
Лесен за нанасяне Козметично качество Удовлетвореност от резултата

Нагоре

Изображения и видео

Нагоре

Оценка Vichy Idéalia