Телевизор монтиран на стената – съвети и идеи

1
Добави коментар
v.dimitrow
v.dimitrow

ъвременният телевизор е важна част от една модерна всекидневна. Той е нещо задължително за тази стая и често се превръща във фокусна точка в нея. Монтирането на телевизора върду стената е модерно и практично. А за да изглежда по-красиво и на място, около самия телевизор би било добре да има и няколко рафта, например, както и шкаф под или в близост до него.

Друг вариант, които също е честа практика е да поставите само телевизора на стената, без нищо около него.

Също така може да съчетаете на една стена ТВ и камина, например, както и картина или друго произведение на изкуството.

Каквото и да изберете за вашата видео стена, не забравяйте да оставите място и за други аудио и видео джаджи. Напоследък производителите на телевизори пуснаха на пазара модели пълни с екстри, като интернет, медия плеър и още куп глезотии, но винаги може да ви хрумне да добавите и още нещо към настоящата конфигурация.

Ако в момента правите ремонт, добра опция е да направите стената с вдлъбнатини за телевизора и неговата периферия, към които може да прибавите и LED осветление за още по-модерно излъчване.

Друга хитра идея е да „нарисувате“ рамка около самия телевизор, която ще подчертава размерите му и ще привлича допълнително вниманието към него. Не се страхувайте да експериментирате, с различни техники – резултатите могат да бъдат впечатляващи, ако се потрудите достатъчно.

Макари и всичко да зависи от конкретните обстоятелства и интериора, с който разполагате, разгледайте примерите показани в тази статия – те със сигурност ще ви помогнат в избора.