Водна гимнастика

2
Добави коментар
elimeli
elimeli

Знам, че лятото е сезонът на отпуските и почивките, но за добрата фигура и тонус всеки месец от годината предлага шанс да се забавлявате, докато работите над това да изглеждате чудесно. Особено, ако може да съчетаете любимото време, прекарано в морето или басейна и упражненията за изваяно тяло. 

Попаднах на тази програма точно преди да замина за морето и трябва да ви кажа, че ежедневното практикуване даде чудесни резултати. От една страна за това да поддържам формите си в приличен вид, а от друга да се наслаждавам на водата, така както никога преди. Защото приех тази програма не като фитнес мъчение, а като игра и шанс да разнообразя присъствието си в басейна. 

Упражненията, както може да видите от снимките, са достъпни и с лекота могат да се правят и от най-зле физически подготвените. Това, което ви трябва е бански, топка и желание да се превърнете в морска нимфа! Програмата включва:
– превъртания с топката във водата от гръб към корем
– изтласквани и задържане на топката под водата, което ще ви развие чудесни ръце и гърди
– подскоци с размяна на краката, което работи не само за тях, но и за корем
– създаване на вълни с краката за цялостно тонизиране на тялото

Сигурна съм, че вече се изкушавате да опитате и дори морето да е далече, винаги може да отскочите до някой басейн в обедната почивка или през уикенда. Ще се почувствате страхотно, а и ще се разхладите, което е бонус в тези горещи дни!

Снимки: Pinterest

Tweet