Новите офиси на Google в Тел Авив – не просто работно място

1
Добави коментар
v.dimitrow
v.dimitrow

Цветни и интерактивни, новите офиси на интернет компанията Google в Тел Авив, Израел, приличат по-скоро на ваканционен хотел, отколкото на работно място.  Зад креативния интериор седят архитектите от Camenzind Evolution в сътрудничество с  Setter Architects и Studio Yaron Tal. Вдъхновяващите офиси са разположени на седем етажа в сграда с панорамна гледка към града, носеща името Electra Tower и заемат общата площ от 85 000 кв. метра.

Може би, думата офис не е много подходяща в случая, защото освен, че тук кипи усърден работен процес, нищо друго не показва, че това всъщност са офис помещения. Всеки интериор е различен от предходния, с нова идея, нова визия и нови вдъхновяващи декори.

Google, прилага съвсем нови похвати в разработването на иновативни офис. Повече от половината помещения са предназначени за създаване на комуникационни пейзажи, предлагащи безброй възможности за служителите да комуникират по-между си в разнообразна и интуитивна работна атмосфера.

От компанията, както винаги са заложили на различното и кретивното. В крайна сметка, ако очакват от служителите си да разработват и поддържат най-добрите приложения и услуги, трябва да им предоставя и най-добрата работа среда.

Насладете се на снимките, които следва да видите – несъмнено ще ви впечатлят.