групово пазаруване- 50% отстъпка за висококачествена козметика на Faberlic – комплект спирала за очи + крем за ръце по избор…

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНАТА КОЗМЕТИКА ЗА ИЗКУСИТЕЛЕН ПОГЛЕД И НЕЖНА КОЖА ОТ FABERLIC!

Разтопете сърцето на любимата жена! Подарете и изкусителен поглед и нежна кожа, на които самите вие няма да можете да устоите! Доверете са на висококачествената козметика на Faberlic, подбрана специално от Бултент!

 

Офертата включва:

Спирала за мигли „3 в 1” Фантазия – Обeм: 8.2 мл.

Крем за ръце по избор – Крем-балсам за ръце и нокти Kislorod body (70 мл.) или Крем за ръце Нежно докосване серия Orangerie (70 мл.)

Спирала за мигли „3 в 1“ ОБЕМ, УДЪЛЖАВАНЕ И ИЗВИВАНЕ   

Единствената спирала с ефект 3 в 1, която с едно нанасяне придава обем, удължава и извива миглите! Формулата съдържа високотехнологични активни и натурални компоненти (екстракти от цветя и плодове), които овлажняват и зрително увеличават ресничките на миглите. Восъците обезпечават еластичност и гъстота. Полимерите обема и извиването. Целулозата е прекрасен натурален водоустойчив инградиент, с нейна помощ миглите се удължават.

 

Подхранващ крем-балсам за ръце и нокти с арганово масло, серия KISLOROD BODY 

Подхранва и обогатява кожата с полезни вещества

Овлажнява кожата

Премахва сърбежа 

Разглажда плитките бръчици

Заздравява поврежданията на кожата на ръцете 

Маслото от арган е богато на антиоксиданти, възстановява хидролипидния слой на кожата, защитава кожата от неблагоприятното време – слънце, вятър, резките температурни колебания. Витамин F ефективно премахва сухостта на кожата и я поддържа в оптимална овлажненост. Витамини А и Е защитават клетките на кожата от действията на свободните радикали и възпрепятства стареенето.

 

Крем за ръце Нежно докосване серия Orangerie 

Лек и нежен, крем-мусът с обезоръжаващ аромат на мимоза отлично овлажнява кожата на ръцете. Бързо попива, оставяйки усещане за свежест и лека прохлада. Оранжерия – това е място, където можете в кой да е сезон да се разходите сред цъфтящи растения, да почуствате тяхната аура и да вдишате техните възхитителни аромати. Всяка година в началото на пролетта в градините се появяват първите цъфнали мимози. Намирайки се сред тях се опияняваш от нежното благоухание. Мимоза – това е цъфтящ храст, който винаги е завоювал женските сърца, станал е символ на пропукващата се пролет и слънце. Мимозата се счита за цвете на очистването, възкресяването и вечността. Faberlic Ви дарява колекцията Orangerie, за да можете да се насладите на любимите аромати по всяко време на годината.  Дневният крем за ръце «Нежно докосване» подарява на Вашата кожа кадифена мекота а тънкият аромат на мимозата ще Ви радва в продължение на целия ден.

Ексклузивни свойства:

Лека и нежна текстура.

Бързо попива, придавайки осещане за свежест и лека прохлада.

Крем-мусът има омагьосващ аромат на мимоза, повдигаща настроението.

Изтънченият дизайн на опаковката създава настроение за празник и пролет.

Активни инградиенти:

Кислороден комплекс Novaftem-O2™ – увеличава съдержанието на кислорода в кожата.

Комплексът Aquaxyl увеличава запасите на вода в кожата, намалява трансепидермалната загуба на вода, повишава устойчивостта на кожата към агресивните фактори на околната среда. Укрепва епидермалната бариера на кожата, създава вътрешен воден резервоар в дълбоките слоеве на кожата. Отстранява лющенето, изравнява микрорелефа, разглажда плитките бръчици.

Начин на прилагане: Нанесете крема на чистата кожа на ръцете с масажиращи движения до пълното попиване. Използвайте крема по всяко време на деня.

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово