Новият Дамски парфюм Lady Million 80 ml или Мъжки парфюм 1 Million 100 ml само за 43.99 лв. вместо 120 лв.

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
  Дамски парфюм Lady Million 80 ml или Мъжки парфюм  1 Million 100 ml на цена от 42 лв. от 120 лв. 

Дамската версия на един от най-популярните аромати, лансирани през последните години – One Million, най-накрая се появява, вдъхновена от златото и богатството, с изискана ароматна кoмпозиция.

Спиращата дъха красота на флакона на необикновения и чувствен Lady Million е олицетворение на характера на дамите, за които е насочен ароматът, те излъчват светлина, харизма и неподправена изтънченост. Бутилката е с дизайн на златен диамант – символ на лукс и блясък.Композицията е съставена от Ан Флипо, Беатрис Пике и Доминик Ропион. Те залагат на компоненти, които да придадат дързък и прелъстителен характер на уханието. Игрива малина е съчетана със свеж лимон и сочно портокалово масло в началните акорди. Сърцевината изкушава с нотки на арабски жасмин, нежна гардения и прелестно африканско портокалово цвете. Следват магнетични пачули и капчица сладък мед.

Връхни нотки: нероли, амалфи лимон, малина.

Сърдечни нотки: жасмин, цвят африканскипортокал, гардения.

Базисни нотки: пачули, бял мед

Лансиран през 2010 година. 

Paco Rabanne представи новия си зашеметяващ мъжки аромат – One Million. Това е свеж и чувствен парфюм, представляващ власт, богатство и лукс. Безупречната красота на флакона и свръхмодерния му дизайн с интерпретацията на златно кюлче ни поставя пред дилема: кое искаме повече флакона или парфюма … а отговорът е ясен: и двете. Ароматът е също така впечетляващ както флакона.

Жизнерадостно начало със светли и искрящи ухания. Свежестта на грейпфрута, ментата и червената мандарина във върховите нотки е покана за омайващи срещи. Сърцето на аромата е съставено от роза, канела и подправъчни нюанси. Ароматът разкрива върховна кадифена хармония от кожа, бяло дърво, и есенция от индонезийско пачули. Резултатът е впечетляващо ароматно многообразие, създадено за съвремения мъж, който се обръща лице в лице към идеите си. Вкуса към хубавите коли, преследването на съкровище или спечелването на красива жена … удоволствия и желания – всичко бляскаво, което ни замайва и е пиршество за сетивата ни предлага да му се насладим. С неоспоримо чувство за хумор той използва очарованието си, за да получи всичко което желае с едно щракване на пръстите …  

Условия

Ваучера е валиден от 25.02.2013г. до 25.03.2013г.

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък  

Ваучерът включва: Новият Дамски парфюм Lady Million 80 ml Мъжки парфюм 1 Million 100 ml само за 43.99 лв. вместо 120 лв.

Поръчката се извършва на телефон: 0882 565 937

Доставката е за сметка на клиента и се заплаща при получаване на продукта. Стойността да доставката за цялата страна – 3,15 лв. с куриерска фирма Европът. Доставката се извършва до 5 работни дни след подаване на заявката.

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След приключване на офертата имате възможност до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.