Спечелете ексклузивни клъчове от колекцията Conscious на H&M

1
Добави коментар
pgp

От днес H&M стартира инициативата за събиране на дрехи в магазина си в The Mall, а от средата на месец март тя ще бъде въведена и в останалите магазини на марката у нас.  В замяна на всяка оставена торбичка в специално обособените контейнери, ще получиш ваучер за отстъпка от 15% при следваща покупка.

Всяка година тонове текстилни изделия се изхвърлят на сметищата. Близо 95% от тези дрехи биха могли да бъдат носени отново, използвани или рециклирани – в зависимост от тяхното състояние. H&M са първата модна компания в света, която стартира кампания за събиране на ненужни дрехи във всички свои магазини, включително и в България.

Ще бъде приемана всяка дреха, независимо от модна марка, качество или състояние. Събраните дрехи ще бъдат предадени на компанията I:Collect, които ще преработят тези дрехи. Една част ще отидат в секънд хендовете и за благотворителност, други ще бъдат рециклирани и изобщо – няма просто да изгният на боклука! И това много ни харесва!

Разкажи ни на [email protected]  как си променяла по нов начин твои дрехи, обувки и аксесоари и ще можеш да участваш в играта ни с  H&M. Чакаме да разберем твоите добри идеи за рециклиране на всякакви твои дрехи, а защо не и на обувки или чанти. Идеите, които харесаме ще бъдат наградени с ексклузивни клъчове от колекцията Conscious  на H&M, които няма да се продават в магазините!

Краен срок за участие: 15 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.