Барселона – Реал Мадрид : Гледай на живо, онлайн футбол | Футболен свят

2
Добави коментар
kormorana82
kormorana82

Гледай на живо онлайн сблъсъка между Барселона и Реал Мадрид.

Отборите на Барселона и Реал Мадрид излизат на „Камп Ноу” в мач номер две от турнира за Купата на Краля. При първата им среща на „Сантяго Бернабеу“ нито един от отборите не успя да спечели трите точки, завършвайки наравно 1-1.
Това „Ел Класико” ще носи номер 5 за сезон 2012/2013 година, като последния победител от този двубой бе отбора на Барселона, побеждавайки с 3:2.

След този мач пък, двата отбора веднага ще се изправят един срещу друг през уикенда в кръг от Примера Дививисион. Реал Мадрид ще домакинстват, но като цяло срещата е без значение, тъй като „каталунците“ водят доста убедително във временното класиране.

Всички фенове на двата отбора бяха в добро настроение през изминалия уикенд, когато и двата отбора очаквано записаха победи над съперниците си. Най-интригуващ факт бе този, че и в двата двубоя се получи интересния краен резултат с огромен коефициент съотетно 2 ПП / 1 КР за Барселона и Севиля и 1 ПП / 2 КР за Реал Мадрид като гости на Депортиво Ла Коруня. Едва ли някой е очаквал подобен развой на събитията, но факта си е факт, а освен всичко други и резултатите са едни и същи – в двата случая победа с 2-1.

Барселона очаквано играха без някой от основните действащи лица, но за предстоящия мач са на първа линия.

Реал Мадрид не оставиха да почивка на свойте играчи и играха с пълна група над Депортиво. Шаби пропусна последните няколко мача, но от щаба на Мадрид съобщават, че е напълно готов за сблъсъка. Проблемни остават Рамос и Ди Мария, но и те тренират на пълни обороти, така че ще се на линия.

Барселона и Реал Мадрид никога не са правили скучни мачове или ако е имало такива, то те са рядкост. Домакините от Барселона са с положителна серия от над 20 срещи без нито една загуба, но срещу Реал Мадрид могат да се похвалят само с една победа за общо изминалите шест мача във всякакви надпревари.

Като цяло статистиката между Реал Мадрид и Барселона е вече почти изравнена, с леко предимство от една победа повече за „белия балет“ при 88 победи за тях, срещу 87 за Барселона.

Двамата топ голмайстори Лео Меси и Кристиано Роналдо са на линия и ще са основните действащи лица в отборите си.

Не пропускайте поредното издание на „Ел Класико“ защото винаги можете да останете изненадани от резултата! Барселона и Реал Мадрид е зрелище от висока класа!