Барселона – Реал Мадрид, онлайн на живо | TopZalozi.com

26
Добави коментар
premier
premier

Барселона посреща Реал Мадрид този вторник вечер в полуфинална среща реванш за Купата на Краля. „Каталунците “ успяха да отбележат едно попадение на „Сантяго Бернабеу“ в първия сблъсък, с което значително улесниха задачата си за ответната среща като домакин.

Коефициентът Барселона да се класира на финала е 1.40 в bet365, а този това да успее да стори Реал Мадрид е 3.00. Шансовете да станем свидетели на по-малко от 2.5 гола в мача са оценени с коефициент 2.70.

Барселона спечели само един от последните си шест двубоя срещу своя вечен съперник Реал Мадрид. „Каталунците“ се намират в серия от 22 поредни мача без загуба като домакин и ще се стремят да удължат тази си успешна серия.

Карлес Пуйол, Сеск Фабрегас, Серхио Бускетс и Шави получиха почивка през уикенда, но сега се очаква да вземат участие срещу Реал. Бранителя Адриано се оплаква от лека травма и може да пропусне сблъсъка. Супер звездата Лионел Меси има 17 гола от 23 мача срещу Реал досега и ще се опита отново да огорчи столичани.

Реал Мадрид от своя страна не са особено убедителни като гост този сезон, имайки само три успеха от последните си 10 визити във всички състезания. „Лос Бланкос“ загубиха почти всички шансове за защита на титлата си от Ла Лига и ще бъдат силно амбицирани да продължат напред в турнира за Купата на страната.

Топ реализаторът на мадридчани Кристиано Роналдо отбеляза седем гола от последните си девет мача срещу Барса и за пореден път ще бъде основна заплаха за отбраната на домакините. Бразилецът Кака ще се надява да получи шанс за изява като титуляр след добрите си игри напоследък. Шаби Алонсо, Карим Бензема и Рафаел Варан отново са на разположение на Жозе Моуриньо.

От bet365 ви напомнят, че можете да направите Подсигурен Залог за Първи Голмайстор за Кристиано Роналдо и ако той отбележи гол в мача, ще има печалба за вас от промоцията „Подсигурен Залог за Първи Голмайстор“.

Публикувано: 25 февруари 2013, 22:05