Най-добрите мъжки парфюми за 2012 година :: Codemoda.com

2
Добави коментар
sivushka
sivushka

Преди няколко дни CODEMODA.com ви представи топ 5 на най-добрите дамски аромати за 2012 година според класацията на Fragrantica. Сега идва ред да ви покажем и кои са най-добрите мъжки ухания, класирани от читателите на сайта. Класацията е повлияна от Олимпийските игри, тъй като те провокираха редица марки да предложат силни и екстремни аромати.  

 

ПЪРВО място 

 

Spicebomb на модна къща Victor & Rolf заема първа позиция. Той е поставен в бутилка, изработена под формата на лимонка, като уханието има за цел да даде мощно ароматно оръжие на мъжа, което да разоръжи дамите. В своята композиция Spicebomb е събрал множество специфични нотки като чили, шафрон, кожа, ветивер, пипер, бергамот и др.

 

 

ВТОРО място

 

Второто място в класацията се отрежда на Allure Homme Sport Eau Extreme на модна къща Chanel. Той е предназначен да донесе допълнителна свежест на активния мъж, който обича движението. Характеризира се със своята силна, чувствена и остра композиция. 

 

 

ТРЕТО място

 

Третата позиция се заема от друг аромат, вдъхновен от спорта – Dior Homme Sport. Той се характеризира с нотки на джинджифил и цитрусови плодове, които се разгръщат в ухание на ирис от Тоскана. За основа на аромата е използван кедър.

 

Последните две места в топ 5 на най-добрите мъжки аромати за 2012 година се полагат на Acqua di Gio Essenza на марката Giorgio Armani, следван от уханието на Paco Rabanne Black XS L’Exces for Him. 

 

 

01-03-2013

Автор : Недялко Неделчев

Снимки : Press