Как в Холивуд поддържат сексапилните си бедра… | Новини – praznuvam.com – Новини – praznuvam.com | Как в Холивуд поддържат…

7
Добави коментар
vikito
vikito

Холивудските знаменитости са с забележими стегнати и оформени крака. За да постигнат това изящество обаче, те се подлагат на много и усилени фитнес тренировки и процедури.

Ето как поддържат стегнатите си бедра някои от най-сексапилните жени в Холивуд.

Жизел Бюндхен
Супермоделът поддържа доброто си физическо състояние и оформени крака с помощта на редовни тренировки по пилатес и йога упражнения, в дома си. Спортуването на открито и волейболът също са сред приоритетите на Бюндхен.

Джесика Алба
Актрисата набляга на редовни кардио упражнения за поддържане на доброто си телосложение. Упражненията включват бягане на пътека, крос-тренажор за 30-40 минути, 50 подскока и коремни преси. Тренировките й са четири дни в седмицата. Към кардио упражненията, актрисата добавя и някои йога техники.

Черил Коул
Певицата инвестира голяма сума пари за закупуването на домашен тренажор Hypoxi Trainer S120. Това е революционен велоергометър, който комбинира двойно действие на въртене на педалите на велосипед и вакуум за подсилване на кръвообращението в организма. По този начин се намалява целулита и се изгарят мастните клетки.

Миранда Кер
Топ моделът на Victoria Secret поддържа сексапилните си бедра със здравословно хранене и едночасови сесии по йога и пилатес в комбинация с кардио упражнения, като бокс.
Кер спазва стриктно и безглутенова диета.

Чарлийз Терон
Актрисата твърди, че дължи безупречната си фигура на тренирането на балет в продължение на години. Освен това тя набляга и на фигурното пързаляне и играта на скуош.
Терон споделя, че обича активностите на открито, като колоездене, каяк и ходенето пеша.

Бионсе
За поддържането на стегнатите си мускули на краката, певицата набляга на клекове, вдигане на гирички в комбинация със скокове. Също така и на ежедневни усилени тренировки, включващи бягане на пътека и упражнения с ластик.

Камерън Диас
Актрисата е любителка на екстремните спортове и поддържа изящните си бедра с карането на сърф, сноуборд, бягане и практикуването на йога.

Автор : kozmetikata.com

Сподели във Фейсбук